Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Kharkiv Airport Run» - забіг по злітно-посадковій смузі

«Kharkiv Airport Run» - забіг по злітно-посадковій смузі

Третій рік поспіль в м.Харків проходить пробіг по злітно-посадковій смузі Харківського Міжнародного аеропорту «Kharkiv Airport Run».

Кількість учасників кожен рік зростає. В цьому році на дистації 10 км та 5 км зареєструвалися майже 1000 учасників. Любителі бігу, професіонали, представники збірної України з легкої атлетики, клуби з триатлону, представники фітнес-клубів і навіть представники міськради брали участь в забігу. Наймолодшій учасниці Любаві Горюн виповнилося всього 7 років, і вона разом з батьками подолала дистанцію в 5 кілометрів.

Також вперше окремо був проведен забіг на 5 км серед корпоративних команд. Більше 30 компанія приймали участь у цьому забігу.

Наймасовішою командою стала «AB InBev EFES». Найшвидшою командою (по 5 кращих результатів від команди на дистанції 5 км) стала команда «MobiDev».

На дистанції 5 км серед чоловіків перемогу здобув Віталій Буян з Сум (16 хвилин 28 секунд) У дівчат першою стала 11-річна Рената Петренка з Первомайска Харківської області (19 хвилин 48 секунд).


Основна боротьба була на дистанції 10 км, адже тут переможці отримували по квитку в обидві сторони в економ-класі на один із напрямів географії польотів «Turkish Airlines». 2-5 місця нагороджувались сертифікатами від бренду спортивного одягу "4F".


У чоловіків перемогу здобув Антон Грабовський (Рівне).
1. Антон Грабовський (Рівне) - 30:27
2. Ігор Гелетій (Івано-Франковськ) - 30:49
3. Дмитро Лашин (Київ) - 31:18


У жінок з високим результатом 34 хвилини 59 секунд перемогу здобула харків’янка Юлія Шматенко.
1. Юлія Шматенко (Харків) - 34:59
2. Тетяна Вилисова (Новомосковськ) - 35:16
3. Наталія Мусієнко (Харків) - 39:29


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

859
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...