Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Запрошуємо на головну подію літа 2019: Karavan Race Nation!

Запрошуємо на головну подію літа 2019: Karavan Race Nation!

Запрошуємо відкрити літній сезон абсолютно по-новому!

Гучність, емоцiйнicть, сила, забіги з перешкодами. Налаштовуйте плани з друзями, колегами та рідними вже зараз. Бо ви повинні там бути, бігти, стати фінішером, випробувати свої сили!

1 червня 2019 року у місті Харкові вже втретє зберуться найсміливіші учасники забігів із перешкодами. Більше 20 карколомних перешкод на трасах різної довжини будуть подолані силою духу. У цьому році організатори вводять трасу на 3 кілометридля тих, хто хоче випробувати свої сили вперше.

«Karavan Race Nation»– цереаліті-змагання завзятих спортсменів та найпрогресивнішої української молоді на новій локації з новими маршрутами та перешкодами!

Під час змагань кожен охочий може спробувати свої сили в різних категоріях змагань: Забіг STANDART – для тих, хто хоче випробувати себе індивідуально, забіг TEAM – підходить усім, хто любить командну гру, ELITE та TEAMELITE – для найбільш підготовлених та витривалих учасників. На учасників очікують перешкоди на двох дистанціях: 3+ км із 15+ перешкодами та 5+км із більш ніж 20 перешкодами. У Race Nation можуть взяти участь усі охочі, віком від 18 років.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням: https://www.racenation.ua/event/event-harkiv-01-06-2019/

«Race Nation» а ти вже знаєш на що здатен?



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

760
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...