Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Підписання договору про партнерство між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та міжнародною ІТ-компанією GlobalLogic

Підписання договору про партнерство між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та міжнародною ІТ-компанією GlobalLogic

Відбулася зустріч з нагоди підписання договору про партнерство між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та міжнародною ІТ-компанією GlobalLogic.

22 листопада 2018 року відбулася зустріч між ректором Харківського Національного Економічного Університету ім. С. Кузнеця професором Володимиром Пономаренко та лідером харківського офісу міжнародної ІТ-компанії GlobalLogic Наталією Сіромахою з нагоди підписання Договору про партнерство та ділове співробітництво.

У перемовинах також брали участь: з боку університету — проректор з науково-педагогічної роботи Микола Васильович Афанасьєв, завідувач кафедри кібербезпеки та інформаційних технологій Сергій Петрович Євсеєв та доцент кафедри банківської справи Олеся Лебідь, з боку GlobalLogic — координатор університетського проекту Євген Сакало та консультант зі зв’язків з громадськістю компанії Елліна Мединська.

“Університет не може без роботодавців підготувати спеціалістів для роботодавців”, — зазначив ректор університету на початку зустрічі.

“Зараз ми бачимо відставання університетів від бізнесу мінімум на 5 років. Ми готові допомагати ВНЗ, ділитися з викладачами та студентами практичним досвідом, залучати їх до внутрішніх проектів та розробок, а також долучати наших спеціалістів до оновлення програм підготовки студентів”, — сказала Наталія Сіромаха. Окремо Наталія виділила конкуренту перевагу випускників ІТ-напрямків харківських університетів перед світовими ІТ-спеціалістами — високу якість знань фундаментальних наук, яку необхідно зберегти та примножити. У цьому компанія також готова допомагати ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Євген Сакало зазначив: “Ми плануємо активно співпрацювати з університетом в питаннях передачі практичних знань студентам і викладачам, у тому числі залучити їх до курсів GL BaseCamp для початківців та GL ProCamp для досвідчених спеціалістів”.

У рамках співпраці передбачено підготовку викладачів та студентів університету, для яких заплановано проведення спеціальних тренінгів із найсучасніших технологій від інженерів компанії.

Також окремим напрямом співпраці було виділено актуалізацію навчальних програм університету з IT-напряму за допомогою експертів компанії, щоб максимально наблизити знання студентів до сучасних бізнес-задач та потреб людей.

Наступним кроком сторони домовились про розробку дорожньої карти, у якій буде прописано заплановані заходи та подальші кроки у рамках співробітництва. 


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

688
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...