Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Hack4Energy: підсумки

Hack4Energy: підсумки

11 міст, 35 команд, близько 90 учасників — це хакатон енергетичної свободи #Hack4Energy, що пройшов 19-21 червня та став найбільшим паралельним хакатоном в Європі.

Харків показав справжній клас. З чотирьох команд три вийшли на Всеукраїньский етап та одна посіла друге місце у категорії Design4Energy. Наші команди:

«Львы Толстые»

Команда студентів-фізиків з університету Каразіна. Розробила проект квест-кімнати у якій кожна людина може вирішуючи завдання здобути навички з єнергоєфективності. Кожен хто завітає до кімнати спочатку повинен за допомогою велосипеда “накачати” батареіку, а потім, розумно використовуючи здобуту енергію, вирішити ряд загадок і вийти назовні.

Команда посіла перше місце у Харкові та друге місце в Україні у категоріі Design4Energy! Харківська компаниія Pixus що робить яскраву електроніку, подарувала команді кольорові зарядки, щоб вони завжди могли заряджати оточуючих. Вітаємо, ви круті!

«WebManufactore»

Команда розробила прототип open-source системи для простого та зручного моніторингу і керування енерго-ресурсами. За допомогою зручного інтерфейсу, процесс роботи з енергосистемами стає простим і прозорим. Налаштувати систему можна завдяки простим блокам, які можна з’єднувати один з одним та будувати енергосистемуяк великий конструктор.

Друге місце у Харкові у категорії Apps4Energy. Вітаємо!

«KHackerSpace»

Хакери розробили систему, що збирає показники з лічильників та на основі ціх даних малює мапу енергоефективності будинку, вулиці, району, міста та країни. Це дозволяє запустити поведінкові зміни у людей, які бачать що іх квартира або отчення споживає менше енерго-ресурсів. Фактори оточення — це найсильніший мотиватор для кожноі людини, тому ми віримо, що хакери досягнуть успіху і вітаємо їх з третім місцем у Харкові.

«Бородачи»

Хлопці розробили алгоритм, що спочатку шукав теплотраси на багатоспектральних знімках із космосу, а потім знаходив витоки. Нажаль команда не встигла знайти якісний знімок в інтернеті, але вони створили алгоритм та вирішили продовжити работу після хакатону. Хлопці, бажаємо вам успіху!

Пітчі харків’ян можна зацінити тут: vk.cc/3VznDsА
пітчи інших 10 міст тут: vk.cc/3VznWa
Фотозвіт: vk.com/album-95871019_217676099

Це була неймовірно драйова подія. Ми шалено вдячні нашим командам, шалено вдячні партнерам і друзям, шалено вдячні усім, хто прийшов. Завдяки вам Україна зробила крок у бік енерго-незалежності.

Зустрінемося на Hack4Energy 3

Хакатон був організований українською мережею енергетичних інновацій Greencubator.

Хакатон

У Харкові роль організаторів взяв на себе KHackerSpace, співоганізаторів івент агенство MyRaHa, та освітній проект StudyOn. Подія пройшла у креативному просторі «Spalah» за підтримкою кола друзів та партнерів. Завдяки таким ЗМІ, як Харків Перша Столиця, Реприза, Palindrome, 057, 078 та іншим, про цю подію почув увесь Харків! Окрема подяка компанії Pixus!



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

671
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...