Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

ЮНІСЕФ передали автівки для патронажних медсестер на Харківщині

ЮНІСЕФ передали автівки для патронажних медсестер на Харківщині

Три автівки, придбані ЮНІСЕФ за фінансової підтримки міжнародних донорів, передали у рамках програми «Турбота з народження вдома».

Їх направили до центрів первинної медико-санітарної допомоги у трьох громадах Харківщини: Чугуївської, Пісочинської та Валківської.

«Сьогодні, в умовах війни, допомога від міжнародних партнерів як ніколи є важливою. Однозначно завдяки цим автомобілям медики значно ефективно виконуватиму свою роботу», - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Нові автомобілі допоможуть патронажним медсестрам бути більш мобільними та відвідувати сім'ї з дітьми у громадах.

«Турбота з народження вдома» — це спільна програма Міністерства охорони здоров'я України та ЮНІСЕФ, що передбачає впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів для покращення надання медико-соціальної допомоги батьківщинам із дітьми від 0 до 3 років на первинній ланці.

За словами голови Харківського офісу ЮНІСЕФ Людмилі Паламар, медичні працівники надаватимуть допомогу не лише зі звичних питань, наприклад, вимірювання зростання та ваги дитини, а й надаватимуть роз'яснення щодо питань імунізації, грудного вигодовування, харчування, санітарії, гігієни, позитивного батьківства та виявлення ризиків вад розвитку.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

777
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...