Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Червень у ЛітМузеї

Червень у ЛітМузеї
1 червня, 18.00 — «Пушкінська, 62. Сашко Довженко: не сам удома» (захід відбудеться у межах проекту «Кав’ярня Пока» за адресою вул. Пушкінська, 62). 

12 червня, 19.00 — презентація книжки «Холодний Яр» Юрія Горліса-Горського за участі історика Сергія Луніна. 

23 червня, 18.00 — «Кав’ярня Пока в ЛітМузеї» 

24 червня, 10.00-18.00 — «Вихідні в ЛітМузеї»
Виставки «Григорій Сковорода: мандрівка за щастям» Постійна експозиція Харківського ЛітМузею присвячена творчості Григорія Сковороди, українського мандрівного поета і філософа XVIII ст., його міркуванням про щастя. Заходи «Кав’ярня Пока» – «місце перепочинку літераторських душ 20-х рр.», де обговорювалися пекучі теми та народжувалися ідеї. 

Раз на місяць протягом цілого року ЛітМузей перетворюватиметься на очуднений простір у стилі «Кав’ярні Пока», де любили збиратися літератори. Також цього року «Кав’ярня Пока» познайомить вас із літературною географією Харкова, адже ми запропонуємо відвідувачам не тільки посиденьки в музеї, а і прогулянки містом. 

У 20-х числах 20 щасливих відвідувачів зможуть побувати на особливому заході про 1920-ті роки. Скуштувати улюблені напої і ласощі котрогось із письменників, побути учасником творчої текстової лабораторії, дізнатися чимало невідомих історій. 

Адреса: м. Харків, вул. Багалія, 6 (ст. м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова»). 

Вартість вхідного квитка до музею – 20 грн (для учнів та студентів – 15 грн ), екскурсії чи інтерактивної програми – 100 грн. 

Довідки за телефоном 706-25-79. 

Слідкуйте за подіями в Літмузеї на сторінках http://www.facebook.com/groups/lit.museum/ та http://vk.com/litmuzey_club


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

23:26
403
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...