Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Французький павільйон «Освіта та кар’єра»

Французький павільйон «Освіта та кар’єра»
13 листопада 2012 р. Посольство Франції, агентство Кампус Франс і Французький Інститут м. Харкова проводять 13 листопада Французький Павільйон в ЕрміловЦентрі. Французький павільйон у рамках виставки "Освіта та кар’єра" представить Французькі заклади вищої освіти та французькі компанії, які працюють в Україні.
Під час цієї виставки українські студенти матимуть можливість поговорити з представниками ВНЗ Франції, з випускниками цих закладів, детально дізнатись про програми навчання, умови студентського життя та інші  цікаві й необхідні деталі. Заохочення  українських  студентів  до  навчання  у  Франції  є  одним  з пріоритетів  французько-українського  співробітництва.  Цей  напрямок  діяльності, відповідає багатьом  цілям:  передусім  як  найвагоміший  чинник,  що  сприяє взаєморозумінню та зближенню двох держав і, крім того, формування української еліти франкофілів  та  франкофонів  є  перспективним  рушієм  впливу  для  Франції.  Зростає  і впевненість  французьких  підприємств,  яких,  незважаючи  на  важку  економічну ситуацію стає дедалі більше в Україні, у тому, що вони знайдуть компетентні та відкриті до французьких традицій та стилю праці кадри. Офіційне відкриття відбудеться о 14:30 у присутності Пана Еріка Тосатті, Радника з культури Посольства Франції в Україні.
Учасники павільйону: Французькі державні університети: Університет Страсбурга; Інженерні та бізнес-школи: Вища політехнічна школа Парижа, Вища Комерційна Школа Парижа - НЕС; Інститут політичних наук м.Париж. Як і кожного року до уваги відвідувачів будуть проведені презентації про систему вищої освіти у Франції та різні стипендіальні програми. Более подробная информация на сайте:  http://www.ukraine.campusfrance.org/node/158762 ЕрміловЦентр - перший Центр сучасного мистецтва в Харкові. Центр сприяє розвитку сучасного українського мистецтва, його інтегруванню в світовий мистецький контекст, підтримує молодих авторів, є комунікативною платформою для українських і закордонних фахівців в галузі сучасного мистецтва. Центр названо іменем відомого харківського художника, генія дизайну і художнього конструювання, піонера українського авангарду Василя Єрмілова. ЕрміловЦентр Харків, Майдан Свободи, 4 (головний корпус ХНУ ім. В. Н. Каразіна, вхід з боку узвозу Пасіонарії) Пн-Нд с 12:00 до 20:00 Вхід вільний Тел:   +380958013083 +380577604713 e-mail: yermilovcentre@gmail.com www.yermilovcentre.org


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

02:53
341
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...