Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Виставка картин на прополісних полотнах «АПІкультура»

Описание:

2 - 8 лютого 2022 року (мала зала)

Виставка презентує картини на полотнах, що просочені прополісом, корисним здоров'ю людини. Маленькі бджілки зробили великий внесок у підготовку полотна перед тим, як його торкнулася рука художника. Полотна протягом двох років знаходилися у вуликах, збагачуючись прополісом.

Прополіс є смолистою речовиною від коричневого до темно-зеленого кольору, що виробляється бджолами. Колір полотна – це відтінки пори року.

Проєкт картин на прополісних полотнах створений компанією «Apiculture», Колодним бджільництвом для душі та його керівником, членом громадської організації «Спілка Пасечників Харківської області» Метельовим Сергієм Миколайовичем, а також за участю молодих талановитих художників. Завдання художників – залишаючи максимально незафарбовані краї прополісу, надати художній цінності полотнам, передати життєвий настрій та любов до природи.

Відомості про організатора:
Метельов Сергій Миколайович (43 роки), бджільництвом займається 3 роки. Виготовленням колод – 2 роки. Основна пасіка стоїть на очеретяних вуликах власного складання колод, дві – з ламелей дерев'яних, три – з ламелей зрощених по довжині, чотири – оглядові колоди з додатковими дверцятами за склом. Але у всіх колодах підтримується принцип – бджоли в природному середовищі. Перевага колоди – мед довгий час перебуває в ній, збагачується запахом прополісу і бджолиним повітрям. У колоді не проводиться жодних обробок, завдяки чому мед виходить дуже цілющий. У перспективі – поставити велику колодну пасіку для лікарського меду. А також відкриття музею Колодного Бджільництва, що діє просто неба.

Виставка працює з дотриманням чинних вимог щодо запобігання розповсюдженню COVID-19

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...