Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харків розпочинає б’юті-виставки 2022 року України!

Описание:

Дорогі друзі, партнери і всі шанувальники краси!

З нетерпінням чекаємо нашої зустрічі на найбільш натхненному і творчому, найбільш корисному і бізнесовому, найбільш красивому і привітному заході Beauty-індустрії Східної України! Харків розпочинає б’юті-виставки 2022 року України! І ми з великою радістю запрошуємо всіх відвідати виставку-продаж, долучитися до різноманітних заходів і, головне, нести красу і здоров’я в маси і робити наш світ кращим і красивим!

Виставка-продаж відбудеться 24-26 лютого 2022 року на Арт-заводі МЕХАНІКА (метро «Завод ім.Малишева») за адресою: вул.Плеханівська, 126, Харків. Напрямки виставки – нігтьова естетика, перукарське мистецтво, косметологія, візаж, перманент, технології beauty-індустрії, бізнес-тренінги.

Під час виставки відбудеться низка професійних подій:

- Чемпіонат з подології «PodoProfiCompetitionУкраїна»;

- Чемпіонат «Перша столиця» з перукарської майстерності, макіяжу, нігтьової естетики та моделювання брів, відбірковий тур Чемпіонату України СПУ;

- Конгрес з подології;

- Відкриті безкоштовні майстер-класи з косметології, перукарської майстерності, нігтьової естетики та макіяжу.

Генеральний партнер виставки – компанія «MEDAVITA», б’юті-бренд премиум-класу (Італія).

Обов’язково, ми дотримаємося всіх необхідних заходів безпеки для відвідування нашого заходупід час пандемії. Просимо вас зареєструватися на нашому сайті https://www.adt.com.ua/kharkov-beauty-days і отримати запрошення на виставку, щоб зменшити організаційні контакти на вході. Не забувайте вдягати маски. Потурбуйтесь про наявність сертифікатів про вакцинацію або ПЛР-тест, на виставці потрібно їх пред’явити. На вході на виставку будуть встановлені санітайзери та буде виконуватися температурний скрінінг.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах Facebook и Instagram, будьте в курсі останніх новин! Чекаємо на вас на нашій виставці!

Час для відвідування виставки:
24-25 лютого з 10:00 до 18:00
26 лютого з 10:00 до 16:00

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...