Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Свято танцю наближається — Ukrainian Dance Palace 2022!

Описание:

20 лютогоу Kharkiv Palace Hotel відбудуться все українські рейтингові змаганнязі Спортивного Бального Танцю. UDP — це справжнє свято, наповнене трепетом очікування, задоволенням від участі та радістю перемоги.

Організатори змагань — Kredo dance club — вже відкрили реєстрацію на найкрасивіший бальний турнір! Залишити свою заявку можна за посиланням: https://flymark.com.ua/event/3511

10 категорій, 35 іменитих суддів, понад 700 учасників з усієї України та 1 свято краси, стилю та спортивного бального танцю.

Важливо, що у цьому році у рамках змагань вперше в Україні буде проводитись Кубок України PRO-AM, Комітету Pro-Am Української Ради Спортивного Танцю, де учасники зможуть позмагатись за офіційний титул володаря Кубку України з PRO-AM. Це категорія, в якій мають право брати участь всі учасники категорій Single dance. В змаганнях Кубку України є поділ на вікові категорії та немає поділу на рівні підготовки.

Спортивні бальні танці — це завжди дивовижне шоу для глядачів, нові знайомства та яскраві емоції для учасників. Тож до зустрічі на Ukrainian Dance Palace 2022!

Захід проходитиме за адресою: пр-т Незалежності, 2, Kharkiv Palace Hotel. Подробиці за тел. (066) 884 17 74

Новини турніру можна отримувати на офіційних сторінках:

Facebook: ukrainian.dance.palace
Instagram: ukrainian_dance_palace

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...