Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Освіта Харківщини – 2021 та навчання за кордоном»

Описание:

Швидко минають роки шкільного навчання і багато старшокласників та їх батьків все більше переймаються питаннями: Куди піти навчатись далі? Як отримати престижний диплом? І головне – як не помилитись у виборі життєвого шляху?

Відповіді на ці та інші питання, які турбують дітей і дорослих, можна отримати відвідавши головну подію освітньої галузі Лівобережної України – вісімнадцяту спеціалізовану міжнародну виставку «Освіта Харківщини – 2021 та навчання за кордоном», що проводиться за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради 24-25 листопада 2021 р. в Палаці Студентів НЮУ (вул. Пушкінська, 88, станція метро «Пушкінська»). Партнер виставки – Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого.

Виставка – важлива подія у житті обласного центру, багатьом поколінням абітурієнтів вона допомогла визначитись з майбутньою професією, знайти свій шлях у житті. Традиційно вона має на меті презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів та досвід використання інформаційних технологій.

Цільова аудиторія заходу – старшокласники шкіл, випускники ПТУ, студенти вишів, які на виставці матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм та факультетів. Захід стане помічником не тільки для старшокласників та їх батьків, а і для спеціалістів, які планують підвищувати рівень кваліфікації в Україні.

На виставці будуть представлені понад 30 учасників. У списку постійних учасників – Харківський національний медичний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Харківська державна зооветеринарна академія та інші. Учасники виставки мають можливість не тільки продемонструвати свої досягнення, а також встановити нові партнерські зв’язки.

Обов’язково, ми дотримаємося всіх необхідних заходів безпеки для відвідування нашого заходу під час пандемії. Не забувайте вдягати маски. При вході на виставку будуть встановлені санітайзери та буде проводитися температурний скрінінг. При накопиченні людей, організатори виставки будуть корегувати необхідну безпечну відстань на вході та на території виставки. Просимо всіх з розумінням ставитися до цих заходів.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах Facebook и Instagram, будьте в курсі останніх новин!

Режим роботи виставки: 24-25 листопада з 10.00 до 18.00. Вхід вільний.
Організатор заходу: виставкова компанія ТОВ «АДТ Експо».

Довідки за тел.: (+38 067) 579 64 47, (+38 057) 756 20 48.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...