Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові відбудеться фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Ideas Forum 2021

Описание:

Осінній фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Ideas Forum 2021 пройде 25-26 вересня у Дипломатичному клубі (вул. Полтавський шлях, 7).

Create Kharkiv Ideas Forum спрямований на формування, розвиток та підтримку сектору креативних індустрій. На івенті будуть представлені проекти зі сфери креативних областей для реалізації їх на базі міста, за участю зацікавлених приватних інвесторів з кінцевою метою - поліпшення комфорту городян, зміцнення інвестиційної привабливост, формуванню позитивного іміджу міста та розвитку кластера креативних індустрій, як окремого хаба.

Захід проходить для представників івент-індустрії, бізнесу, музикантів, театру, танцювальних студій, спеціалістів IT, художників, архітекторів, блогерів, VR.

В перший день фестивалю будуть презентовані перспективні проєкти для міста і бізнесу в сфері кіноіндустрії, шоу і театру, музики, архітектури і дизайну, IT-сфери. На гостей заходу чекає незвичайний формат подачі інформації, яскраві виступи творчих гостей, також арт перформанси від артистів Харкова, музичний супровід, постановки від сучасного театру.

У другий день фестивалю відбудеться digital-конференція InstaBoom 5.0, яка збере провідних спеціалістів в сфері просування соціальних мереж, блогерів та лідерів думок, також пройдуть майстер-класи. В програмі дискусійні панелі: art, music, media, startup, на яких будуть розглянуті шляхи для реалізації абсолютно різних професій в online. Спікери - творці з Харкова, що активно реалізують свій талант в соціальних мережах і онлайн проектах.

Цей захід є площадкою для прогресивних творчих харків'ян, бізнесу та мотивує молодь створювати нові неймовірні та значущі проекти, які визначають імідж Харкова, як одного з найпрогресивніших креативних міст України.

Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися за посиланням https://create.kharkiv.ua/registration

Офіційне відкриття 25 вересня о 12:00. Програма та детальна інформація на сайті Управління: https://create.kharkiv.ua/ideas_forum

До участі у фестивалі запрошуються представники креативної індустрії, бізнесу, а також всі бажаючі.

Онлайн трансляція фестивалю на Youtube-каналі https://www.youtube.com/c/CreateKharkiv.

Фестиваль організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.
Видеоролик:
Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...