Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

​Класична і сучасна Італія чекає на вас у Схід ОПЕРА 12 травня.

Описание:

О 17:30 у приміщенні Харківського національного академічного театру опери та балету відбудеться офіційне відкриття фотовиставки письменника, музиканта, викладача, майстра сенсорної світлини Енцо Делль‘ Акви, а о 18:30 на Великій сцені театру – опера «Травіата» великого італійського композитора Джузеппе Верді, якого сучасники називали голосом своєї країни.

Прем’єра фотовиставки у Харкові - це перший етап українського мистецького туру фотохудожника Енцо Дель'Акви. Італієць протягом двох років занурювався у реалії столиці України для того, аби зрозуміти її духовну сутність, зруйнувати стереотипи.

Виставка «Kyiv Review» - це сенсорна експозиція світлин майстра у межах туру Україною.

Виставковий проєкт влаштовано під патронатом Муніципалітету міста Мілана, Генерального Консульства України у співдії з Харківською обласною державною адміністрацією, за організаційної підтримки Департаменту культури і туризму та Італійської культурної асоціації «Україна плюс - Мілан».

ХНАТОБ/СхідОПЕРА - партнер проєкту в Харкові.

Завершує вечір 12 травня - «Травіата» Дж. Верді, яка стала однією з найзнаменитіших опер в репертуарі світового музичного театру. Дюма, коли познайомився з оперою, сказав: «Через п'ятдесят років ніхто не згадав би про мою «Даму з камеліями», але Верді обезсмертив її». Жодної прохідної мелодії, жодного зайвого слова - музика цієї опери захоплює з перших звуків і стає любов'ю на все життя. Кожна її нота пронизана почуттям і натхненням творця.


Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...