Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Ювелірна Виставка-Продаж

Описание:

НОВЕ МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ – Арт-завод «МЕХАНІКА», метро «Завод ім.Малишева»

Тільки 4 дні, з 5 по 8 листопада 2020 року на Арт-заводі Механіка (метро «Завод ім.Малишева», вул.Плеханівська, 126) відбудеться найбільш очікувана, дорогоцінна ювелірна торгівля «ЮВЕЛІРНА ВИСТАВКА-ПРОДАЖ 2020» Харкова!

Як би не змінювалися тенденції сучасного світу, ювелірні прикраси ЗАВЖДИ будуть символізувати найбільш щирі та потужні відчуття кохання, поваги, щастя та важливих сімейних подій! Ця культура найдавніша, що пройшла перевірку часом і продовжує бути важливою частиною відносин між чоловіками та жінками! Не існує більш романтичних або емоційних аналогів, як обручка або кулон! Найкращі обереги – це хрестики або ладанки! Найкращі жіночі прикраси – це ювелірні вироби з дорогоцінними камінням або металом . Такий подарунок ніколи не вийде з моди. J

ЧОМУ ТРЕБА ВІДВІДАТИ «ЮВЕЛІРНУ ВИСТАВКУ-ПРОДАЖ»?

- Найкращі, найрізноманітніші ювелірні прикраси з усієї України! Сережки, кільця, ланцюжки, кулони, брошки, обручки, дитячі пусети, мужні прикраси, каміння, ювелірні ікони та багато іншого! 

- Ціни будуть МІНІМАЛЬНІ! Знижки 50%, 60%, 70% - таке буває тільки у нас! Торгуйтеся з задоволенням! 

- Обмінний фонд учасників торгівлі вразить вас різноманітністю, в декілька разів більше традиційного ювелірного магазину, тому що у нас приймають участь близько 30 ювелірних підприємств!

- Відвідування за реєстрацією www.adt.com.ua/events/yuvelirnaya-vystavka-prodazha.

Обов’язково, ми дотримаємося всіх необхідних заходів безпеки для відвідування нашого ювелірної торгівлі під час пандемії. Не забувайте вдягати маски та гумові рукавички. На вході будуть встановлені санітайзери та буде виконуватися температурний скринінг.

Приходьте до нас! Ми знайдемо, чим вас порадувати!J

Час роботиторгівлі «ЮВЕЛІРНА ВИСТАВКА-ПРОДАЖ»:

5 листопада 12:00 - 19:00
6 листопада 11:00 – 19:00
7 листопада 11:00 – 19:00
8 листопада 11:00 – 18:00.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...