Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Тролейбус номер тринадцять»

Описание:

Гараж 127 запрошує на відкриття Першої виставки художниці з Харкова Дар'ї Кривчикової «Тролейбус номер тринадцять»

Ми чекаємо на вас 25.07 (субота) о 18:00 у Гаражі 127 (Харків, вул. Новоолександрівська, 54а, гараж № 127). Відкриття пройде на майданчику, перед Гаражем. Будь ласка, не забудьте ваші захисні маски!

"Якщо попався щасливий квиток у тролейбусі номер 13, це добрий знак чи на нещастя?"

Дар'я Кривчикова народилася та все життя прожила Харкові. Навчається в Харківському національному університеті радіоелектроніки на факультеті комп'ютерних наук. Художньої освіти не має, але більше 3 років займається цифровий ілюстрацією.

Основним елементом експозиції є напис "Покажи мені знак" написаний кодом Морзе на темному тлі, де кожна точка в шрифті - щасливий квиток з харківського наземного транспорту. На додаток до неї створена серія малюнків, яка досліджує теми удачі, добрих (і не дуже) знаків і здатності людини бачити ці знаки в простих речах. У серії 13 робіт (як і букв в написи на головному елементі). Це число вибрано не випадково, а для протиставлення нещасливого числа щасливим квиткам.

Так само в цілому в роботі піднімається тема наділення сенсом предмета: спочатку проїзний документ стає щасливим знаком, а потім щасливий квиток стає точкою в коді (по суті, засобом передачі тексту).

«Тролейбус номер тринадцять» — четверта з сімох виставок проекту «Перша виставка», що відбудуться у Гаражі 127 влітку та восени 2020 року. У рамках проекту ми допомагаємо молодим художницям та художникам, що ще не мають виставкового досвіду, підготувати та провести свою першу виставку.

«Першу виставку» підтримує Європейський Союз за програмою House of Europe — Дім Європи.
Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...