Відкрита консультація онлайн «HACCP: як запровадити те, що запровадити неможливо»
Українська ресторанна асоціація запрошує взяти участь у відкритій консультації онлайн "HACCP: як запровадити те, що запровадити неможливо".
Реєстрація на подію: https://forms.gle/JstoMZRJ4mjpVf6p9
Для кого консультація: для керівників та менеджерів ресторанного бізнесу.
Спікер: Віта Дубчак, тренер-методист, бізнес-консультант з управління та маркетингу послуг.
Теми консультації:
1. Вимоги HACCP: коротко про головне
2. Особливості впровадження програм-передумов
3. Що саме має знати персонал
4. Побічні ефекти від впровадження HACCP
5. Підводні камені
Дата: 24 червня 2020
Час: 15:00-17:00
Вартість: 350 грн.
Для членів Української ресторанної асоціації - участь безкоштовна
Зареєструйтеся, щоб взяти участь > https://forms.gle/JstoMZRJ4mjpVf6p9