Ресторани VS Коронавірус. Хто виграє війну?
Описание:
Ресторанний бізнес в умовах карантину можна порівняти з еквілібристом, який балансує на тонкій мотузці. Драконівські правила стосовно гігієни, зменшення потоку відвідувачів, переосмислення концепцій, недостатність грошей на зарплати працівникам — реалії сьогодення для закладів громадського харчування.
Щоб поділитися досвідом українських рестораторів щодо боротьби з викликами в ресторанній сфері, допомогти знайти шляхи виходу з карантину та визначити стратегічні напрямки розвитку бізнесу, ми влаштовуємо public talk «Ресторани VS Коронавірус: хто виграє війну?». На прикладі досвіду закладів різних форматів розберемося:
- Як карантин змінив життя ресторанного бізнесу
- Як ресторанам повернути клієнтів
- Які ресторанні концепції зараз найактуальніші
- Як організувати доставку та обслуговування на виніс
- Як швидко та без порушень вийти на необхідний рівень гігієни
- Як вивести працівників на роботу та керувати їхньою ефективністю в період нестабільності
- На що слід звернути увагу, щоб не отримати штраф за порушення правил карантину
- Андрій Чумак (керуючий «Panorama»)
- Анна Аношкина (операційна директорка мережі ресторанів «Япошка»)
- Oksana Kaminska (операційна директорка мережі «23.Ресторани»).
- Алексей Латкин (Alekseii Latkin) (власник «Al.Cuisine Group»)
- Вадим Костенко (Vadim Kostenko) (власник «БарДым», «Первый Паназиатский», шеф «Loza Strekoza»)
- Алексей Головин (експерт в трудовому праві в «ILF»)
Модератор — операційна директорка «Al.Cuisine Group» Анастасия Крутакова (Anastasiya Krutakova).
Де: Кулінарна академія Al.Cuisine, вул. Культури, 8. Сумський ринок (другий поверх, ліве крило)
Коли: 24 червня, 15:00 — 18:00
Вартість: 350 грн
Реєстрація обов'язкова: https://bit.ly/3fbrUnJ
Для додаткової інформації — +380 99 353 08 49
Место и время:
Событие уже прошло