Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Виставка «Архітектурний словник»

Описание:

Випускники річних курсів в Дитячій архітектурній школі представлять проекти в яких вони приділяли увагу окремим елементам будівель — словнику, з якого складаються архітектурні висловлювання. Зокрема ви побачите проекти невеликих приватних будинків, плани розвитку дворів та публічних просторів в різних районах Харкова та проекти випускників третього курсу "Студія", які самі обирали тему для проектування.

Ми створюємо віртуальну архітектурну галерею на https://dash.vision/vag. Підтримуючи найактуальніші цінності в архітектурі, такі як дбайливе ставлення до ресурсів, доступність та інноваційний підхід ми вирішили провести виставку 5го року он-лайн.

Дитяча архітектурна школа працює в Харкові вже п'ятий рік. За цей час ми розвинули програму з трьох річних курсів, запустили курси-інтенсиви, проводили заняття в 7 українських містах, співпрацювали із загальноосвітніми школами, брали участь в архітектурних та урбаністичних фестивалях, провели щорічні виставки в Харкові а також у Києві, наші випускники уже створили свої перші професійні портфоліо та у партнерстві з освітнім цехом "Дрібнота" з 2018 ми проводимо річні курси у Івано-Франківську.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...