Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Великий злий лис та інші історії

Описание:

29 лютого 16-00 

Занадто холодно в зимові дні? Тягне загорнутися в плед, налити собі гарячого шоколаду (чаю, кави, глінтвейну) і подивитися щось затишне і лампове в колі рідних і близьких? Хочеться трохи приємного спокою, тиші й дитячої наївності? Для цього існує мультфільм "Великий злий лис ..."

"Великий злий лис» - друга повнометражна робота Бенжамана Ренні, відомого глядачеві по картині «Ернест і Селестина».
«Великий злий лис» - це динамічна, наповнена гегами, погонями, польотами, небезпечними протистояннями і виснажливими подорожами трилогія, що містити новели про життя безглуздих і кумедних мешканців одного сільського краю. Якщо ви вважаєте, що в сільській місцевості панують тиша й гладь, ви значно помиляєтеся - сільське життя сповнене неймовірних подій і пригод.
«Великий злий лис» - це по-хорошому фермерське кіно, яке продають у відділі Organic разом з вирощеними Свином помідорами. Кожен кадр - немов ілюстрація з нашої улюбленої і тому пошарпаної книжки. Ожилі акварелі, за скромністю яких ховається куди більше душі, ніж навіть в короткометражках Pixar.

Цей твір можна вважати ідеальним введенням в традиційну масову французьку культуру: тут є місце сиропної сентиментальності, сміховинні еківоки в сторону П'ятої республіки, а також традиційним нескінченним сперечанням з подальшою плутаниною

Не обійшлося і без "крашанок": в картині є привіти "Качині історії", мультфільму "Мій сусід Тоторо", комедії Клода Зіді "Дід Мороз - відморозок", комедії "Троє чоловіків і немовля в люльці", а також "Інопланетянинові" Спілберга.

Зворушливо намальована і нескінченно добра мультиплікаційна картина для всієї родини, де не залишилося місця для злодіїв.

- Премія «Сезар» за найкращий анімаційній фільм, 2018


Дата показу: 29 лютого 2020, 16:00
Країни: Франція, Бельгія
Рік: 2017
Хронометраж: 79 хв.
Режисер: Патрік Імбер, Бенжамін Реннер
Мова: украінська
Вартість: 80 грн.

Реєстрація https://tinyurl.com/wmn8ul6

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...