Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Культурне підпілля: за народження та переродження

Описание:

Святкуємо минулий день народження і майбутнє переродження!

31 січня ми кличемо наших читачів, партнерів та друзів на вечірку присвячену нашій кампанії на Спільнокошті. Для нас вечірки - це спосіб познайомити всіх класних людей, які збираються навколо люка, наших розповідей про місто, наших спільних інтересів та цінностей.

Ми знаємо, що спілкування в неформальній обстановці народжує багато корисних зв'язків, робить нас ближчими та зрозумілішими один для одного. Запрошуємо вас разом з нами розділити свято початку нової ери, танцювати, говорити. Радіти.

На святі буде декілька зон:
-кімната з вечіркою
-кімната болю і смутку
-кімната втечі від реальності
-кімната пам'яті

Протягом тижня розповімо вам подробиці всіх локацій і розваг. Запишіть в календар "31 січня йду до люка на народження і відродження, йду сам(а) і кличу всіх своїх друзів"

Вхід - донейшн від 50 гривень. Всі виручені з вечірки гроші підуть на нашу кампанію і допоможуть нам ̶п̶о̶б̶у̶д̶у̶в̶а̶т̶и̶ ̶р̶а̶к̶е̶т̶у̶ перевідкритися в стабільне і регулярне медіа. На вході буде працювати лавка з подарунками, в якій ви зможете придбати собі щось класне або корисне - листівки, книги та подарунки від нас та наших партнерів.

Кличемо вас святкувати. Йдемо самі і кличемо всіх своїх друзів!

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...