Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Виставка професійної косметики «Харків Beauty 2020»

Описание:

Шановні пані та панове!

Чи прагнете ви продовжити свою красу та молодість, як найдовше? Чи цікавитеся ви трендами та новинами beauty-індустрії? «Який ефект дає ця нова маска або крем? Які нові аромати з`явилися в цьому році? Як ефективно вводити нові анті-age препарати, я хочу побачити все особисто на практиці та записати для себе на телефон? Які є нові засоби або пристосування для догляду за нігтями, чи можливо спробувати їх прямо зараз на своїх руках?» Безліч запитань, що стосуються негайного випробовування та консультацій без потреби на очікування, можливо вирішити саме на виставці!

Виставка професійної косметики «Харків Beauty 2020» створена для живого спілкування, обміну емоціями та справжніми знайомствами для майбутнього партнерства та позитивних бізнес-відносин в beauty-індустріі. 

Виставка-продаж відбудеться 27-29 лютого 2020 року на Арт-заводі «Механіка» (метро «Завод ім.Малишева»). Це чудове місце наповнене цікавими самобутніми локаціями задля натхнення наших відвідувачей-творчих особистостей.

Безумовно, на виставці ви знайдете багато косметичних брендів, побачите нові тенденції перукарського мистецтва та нігтьової індустрії, модні техніки макіяжу та SPA-масажу. Ви можете придбати косметику та професійне обладнання як для салонів краси, так і для особистого застосування.

Ми дуже раді першому великому ювілею наших партнерів, 5 років чемпіонату NailProUkraine! Це буде щось!!! Чемпіонат, фестиваль, безкоштовні майстер-класи та багато-багато акцій та подарунків! Тайфун емоцій!!! Запрошуємо і чекаємо всіх нейл-майстрів України і світу до нас!

Великий конкурс перукарського мистецтва та макіяжу «CrazyFashionWorldbyShushliyapina»

Конгрес з шугарінгу нарощує свої обороти, триватиме 2 дні, щоб задовольнити потреби професійних питань всіх присутніх майстрів. Після вдалого дебюту, Конференція з косметології, знову запрошує косметологів до навчання та спілкування. Стендові доповіді з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу та косметології традиційно очікують майстрів, що прагнуть збільшити рівень кваліфікації. Докладний розклад бьюти-заходів буде оголошено 10 лютого 2020р.

Запрошуємо всіх відвідувачів виставки приєднуватися до нас в соціальних мережах Facebook и Instagram, щоб бути в курси останніх новин, приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні подарунки від партнерів виставки-провідних beauty-брендів.

Чекаємо на вас! Готові віддати вам безліч позитивних емоцій та щирих посмішок!

Час для відвідування виставки:
27-28 лютого з 10:00 до 18:00
29 лютого з 10:00 до 16:00

Контактні телефони: (057) 781-00-21, (067) 579-64-47

E-mail:beauty.vistavka@gmail.com

Сайт:www.adt.com.ua

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...