Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Як Харківці зустрічали Новий рік на початку 20 століття?

Описание:

«Панянкам троянди, панам сигари, або як харківці зустрічали Новий рік на початку ХХ століття»

Новий рік – свято гучне та веселе, його намагаються зустріти так, щоб було про що згадати протягом всього року. Як це робили у Харкові в часи, коли трамвай був не тільки електричний, а й кінно-залізний, автомобілі були рідкістю, основним видом транспорту були «ваньки», про каналізацію тільки вели розмови й життя взагалі не неслось із швидкістю надзвукового літака: куди ходили в новорічну ніч? що куштували в ресторанах? який настрій панував у Харкові в Новий рік за звітами газет?

Філіп Дикань - історик за фахом, працює в журналістиці й вдало поєднує захоплення й професію: розповідає про минуле Харкова в інтернеті на власному сайті «Харьковские старости», сторінці спільноти «Старый Харьков» у Фейсбуці, в Інстаграмі, на сайті Kharkiv Today, у програмі «Стародрук» на Youtube та на телеканалі UA: Харків. Крім того, приймаю чудових оповідачів і гостей в пресцентрі Kharkiv Today. Декілька разів навіть люб‘язно надавав локацію прес-центру для проведення заходів #мистецькі_вівторки_із_марко_терен. 

А ще Філіп веде програму «Віддзеркалення» на телеканалі АТН, де веде розмови на всілякі суспільно-політичні, соціально-економічні та культурно-просвітницькі теми з цікавими співрозмовниками. До того ж Філіп грає у чудовому, найстарішому в Україні театрі «Мадригал» усіляких персонажів, які зовсім не схожі на нього самого, а, може, й трішки схожі. 

Сторінка заходу

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...