Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Відкриття XVI Docudays UA у Харкові. Фільм «Обережно, провалля!»

Описание:

Запрошуємо тебе на відкриття XVI Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Харкові!

У самому серці «іржавого поясу» Америки лежить Рокфорд, штат Іллінойс. На людей, які зростають там, чекають лише безробіття і бідність. Але троє шкільних друзів знаходять відраду у скейтбордингу, а один із них, Бінґ Ліу, знімає на відео усі їхні пригоди.

Подекуди фільм нагадує сеанс психотерапії, де режисер проживає насильство, якого зазнав від батька, і попереджає свого друга Зака про загрозу опинитися у такому самому замкненому колі алкоголізму і жорстокості. Проте Бінґ Ліу блискуче справляється із завданням, оскільки кожна деталь цього фільму щира. У ньому режисер змальовує дуже актуальний портрет американського покоління, якому загрожує забуття.

Ти матимеш можливість побачити фільм, що здобув понад 50 винагород, разом з його героями подумати над тим, що означає бути людиною та долучитися до насиченої дискусії після перегляду.

Коли? 22 листопада о 19:00
Де? Кінотеатр «8 ½» (вул. Донець-Захаржевського, 6/8).

Кількість місць обмежена (50 місць у залі), тому поспішай зареєструватися:
bit.ly/anketa_oberezhno-provallya

Для перших 25-ти зареєстрованих вхід безкоштовний (отримають підтвердження на пошту).
Для других 25-ти зареєстрованих вхід 70 грн (отримають підтвердження на пошту)

Представникам ЗМІ, що бажають відвідати захід, прохання звертатися за номером: 0955877536 - Маргарита (менеджерка з комунікацій).

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...