Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Форум «Реформи в Харкові: успіхи і виклики»

Описание:

18 жовтня 2019 року у Харкові відбудеться форум Харківської реформаторської коаліції «Реформи в Харкові: успіхи і виклики».

Під час форуму ми підсумуємо результати роботи коаліції впродовж 2018-2019 років за напрямками «Відкрита рада», «Нова школа» і «Доступний простір»; презентуємо успіхи, які було досягнуто у співпраці з представниками окремих департаментів і управлінь Харківської міської ради та Харківської ОДА; окреслимо коло проблемних питань, які впливають на якість життя людей та потребують втручання громадськості й органів місцевого самоврядування задля їх комплексного вирішення; представимо спільне бачення процесу розвитку коаліції на 2019-2022 роки.

Метою заходу також є зміцнення партнерських зв'язків Харківської реформаторської коаліції та залучення правозахисників, журналістів, громадських діячів, представників місцевого самоврядування та органів регіонального управління, громадських організацій та регіональних коаліцій.

Запрошуємо Вас долучитися до форуму «Реформи в Харкові: успіхи й виклики»! Впевнені, що спільне напрацювання досвіду з впровадження реформ дозволить сформувати стійке усвідомлення механізмів їх подальшої реалізації та стане запорукою прогнозованих результатів.

Організатори: Харківська Реформаторська Коаліція - ХРК та УАЛ Харків

Для участі обов'язкова реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU2Xxsxs0nakv6dsl6awQhl3Qpt39NSZ2oce1B_IsI1V7hQg/viewform

Дата й час проведення: 18 жовтня 2019, з 09:00 до 17:00

Локація: м. Харків, майдан Свободи, 7, Готель «Харків» (Велика зала)

Контактні особи:

Партнерства та участь — Катерина Мінкіна: 066-55-97-566

Контакти зі ЗМІ та акредитація — Роман Шупенко: 096-96-40-220

Цей захід представлений Харківською реформаторською коаліцією в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст форуму є винятковою відповідальністю Харківської реформаторської коаліції i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...