Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Інновації: наука, бізнес, публічне управління

Описание:

26 червня 2019 року, 10:30 - 15:30

Круглий стіл: «Інновації: наука, бізнес, публічне управління»

Тема обговорення: молода наука та інновації для бізнесу, органів публічного управління та науки.

В обговоренні приймуть участь представників організацій наукового самоврядування з Києва, Харкова та інших міст України, представники що відповідають за інновації в наукових установах, а також представники бізнесу (об’єднання підприємців, кластери), органів місцевого самоврядування та державної влади.

В перша частина заходу буде присвячена представленню наявних результатів та можливостей, котрі пропонують представники організацій самоврядування наукової молоді, наукових організацій, бізнесу та органів публічного управління.

Друга частина буде присвячена проведенню стратегічної сесії з точки зору розвитку інновацій в Харківському регіоні та в Україні в цілому.

Ключова мета проведення круглого столу – знайти підходи, методи та узгодити дії зацікавлених для того, щоб в Україні стався інноваційний прорив! Для того, щоб науковці робили відкриття світового рівня, розробляли та супроводжували найефективніші технології, інженери – розробляли рішення впровадження наукоємних технологій в технічні, економічні та соціальні процеси, підприємці – створювали на їх базі велику додану вартість, що залишається в країні та забезпечують роботою співробітників та заказами наукові (R&D замовлення) та інженерні (інжинірингові замовлення) організації, а органи публічного управління створювали сприятливі умови для розвитку кожної сфери, захищали отримувані результати, сприяли розвитку внутрішнього ринку та просування української наукоємної продукції на зовнішні ринки.

За результатами круглого столу планується видати збірник тез доповідей із каталогом організацій молодіжного наукового самоврядування, інноваційних підрозділів наукових організацій та представників бізнесу та органів публічного управління, що зацікавлені в інноваціях.

Запрошуємо до участі:

Органи молодіжного наукового самоврядування: ради молодих вчених, студентські наукові товариства, наукові товариства студентів та аспірантів, наукові товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених.

Представників бізнесу: представників кластерів, об’єднань підприємців, та інноваційно-зацікавлених компаній.

Представників органів публічного управління: органів місцевого самоврядування та державної влади, що зацікавлені в підтримці інновацій та/або впровадженні нових технологій та розробок в сфері публічного управління.

Умови участі:

Інформація про організацію для каталогу (назва, контактна особа, пропозиції) – безкоштовно.

Участь в круглому столі в якості учасника.

Участь в круглому столі в якості доповідача (доповідь, в тому числі через Skype, публікація тез доповідей в збірнику).

Розміщення додаткової інформації, роздатка/розсилка матеріалів учасникам круглого столу – договірна.

Круглий стіл відбудеться в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна 26 червня, початок о 10:30.

Більш детальна інформація буде надана пізніше зареєстрованим учасникам на email

Форма реєстрації:https://forms.gle/jFvatWXcjKGy4kQv8

Подія в ФБ

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...