Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

ТЫСЯЧА И ОДНА НОЧЬ (балет)

Описание:

5 мая 2019 года, 18:30, воскресенье 

Балет «ТИСЯЧА ТА ОДНА НІЧ» Ф.Аміров

Казка, відома кожному, у супроводі чарівної музики Ф. Амірова. Один з найяскравіших і найкрасивіших балетів оперного театру, наповнений почуттями, переживаннями, емоціями і не позбавлений частки гумору. Запальна східна музика і яскраві танці роблять неповторним балетний варіант стародавньої казки. Це історія про чисте, мудре і прекрасне кохання, втілена на сцені харківськими майстрами балету.

Короткий зміст

Ця історія відбулась в дуже давні часи, коли у світі правили царі, невірність в коханні каралася смертю, а вдачі людські дуже відрізнялися від нинішніх.

Якось один з тих царів ‑молодий і могутній Шахріяр, розставшись з коханою жінкою, попрямував на полювання. Раптово повернувшись у палац, він побачив жінку в обіймах раба. Обманутий чоловік, скривджений правитель у присутності свідків його ганьби розправляється з жінкою і приходить до страшного рішення ‑стратити всіх молодих жінок країни.

Несамовитий у своєму обуренні Шахріяр, і марні благання засуджених на страту жінок.

Але ось у світ Зла і насильства входять Краса і Мудрість ‑ це Шехерезада. І відбувається неймовірне. У жорстокому серці Шахріяра пробуджується любов. Але він невблаганний, навіть покохавши, ‑ і Шехерезаду чекає смерть.

Починається боротьба Розуму із Злом, Любові з Ненавистю. Не відразу здається Шахріяр. Тисячу і одну ніч проводить він в невідомій йому досі чудовій країні казок Шехерезади, доки він знову знаходить віру в Любов і Добро.

Шахріяр і Шехерезада жили щасливо. Він, як і раніше, любив їздити на полювання, а Шехерезада, як розповідє легенда, завжди була йому вірною..

Купить билеты:

Купить билеты

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...