Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Озброєні та небезпечні | Дискусія з авторами проекту

Описание:

6 квітня о 16:00 у ЄрміловЦентрі у рамках виставки-серіалу 'Озброєні та небезпечні' авторки та автори серій обговорять серіал під час публічної дискусії.

Художники та художниці більш ретельно розкажуть про власні роботи, про перебіг подій під час зйомок та в цілому проговорять проблему зростання праворадикальних поглядів в сучасному українському суспільстві.

Philip Sotnychenko – режисер, сценарист. Співзасновник ГО «СУК», куратор національного кіноогляду на фестивалі «ГОГОЛЬFEST». Вибрана фільмографія: «Технічна перерва» (2017), «Цвях» (2016), «Син» (2015). Фільм «Технічна перерва» здобув нагороди на кінофестивалях «Tallinn Black Nights» в Естонії (2017) та «MediaWave» в Угорщині (2018).

Валентина Петрова — художниця, феміністка,працює в жанрах цифрового мистецтва (живопис і графіка), відеоарту, театрально-перформативних практик.

Алина Клейтман (Alina Kleytman) — художниця, що працює з відео, інсталяцією та скульптурою. Брала участь у виставках: Свій простір, PinchukArtCentre, Київ (2018), Перманентна революція, Ludwig Muzeum, Будапешт (2018), Riga International Biennial of Contemporary Art (2018).

Mykola Ridnyi — художник та кінорежисер. У 2005 році він став співзасновником групи SOSka. Виступав куратором ряду міжнародних проектів в Україні, серед яких Після перемоги (YermilovCentre, Харків, 2014), Нова історія (група SOSka, Харьковский Художественный Музей Ххм, 2009) та інших. З 2017 року він є співредактором онлайн журналу про мистецтво та суспільство, Prostory. Його роботи знаходяться у публічних колекціях Die Pinakotheken в Мюнхені, Neuer Berliner Kunstverein, Музеї сучасного мистецтва у Варшаві, V-A-C Foundation у Москві та інших. Його фільми були показані на transmediale - festival for art and digital culture berlin, Берлін (2019), Kasseler Dokfest (2018), Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA DocudaysUA, Київ (2016) та інших.

Аня Щербина (Anna Shcherbyna) — художниця та ремісниця. Працює з різними медіа: живопис, відео та аудіо інсталяції. Співзасновниця та учасниця груп ЙОД (2013-2015) та Колективу Конкретних Дат (2015-2017). Живе та працює в Києві. Брала участь у виставках: Свій простір, PinchukArtCentre, Київ (2018), Textus, VCRC, Київ (2017) та інших.

Pavel Khailo — митець, дослідник та автор текстів, чия практика сфокусована на аналізі політичних та економічних процесів у суспільстві, а саме на механізмах функціонування системи мистецтва, освіти та індустрії розваг.

6 березня, 16:00
майдан Свободи, 4
Вхід вільний

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...