Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Персональна виставка живопису художника Дмитра Павленка «Вимір»

Описание:

З 11 квітня по 26 квiтня 2019 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде вперше експонувати свою персональну виставку живопису художник Харківської області (Харківського району) Дмитро Павленко «Вимір».

Незважаючи на те, що Дмитро Павленко не має художньої освіти, з творчістю він знайомий вже довгий час. Все почалося c графіті - вуличних розписів. Їх естетика відбилася і в сьогоднішніх роботах автора, для яких характерна монументальність, використання локальних кольорів, контрастність, своєрідна побудова композицій.

У творчості Дмитра об'єдналися різнорідні стилі і елементи, світ справжній і світ фантастичний, світ природи і світ технологій. Ми можемо побачити, як в спокійний реалістичний пейзаж включені яскраві, динамічні персонажі і об'єкти у вигляді людей, тварин, роботів, сучасної або футуристичної техніки. А каліграфія, характерна для графіті, в роботах художника перетворюється в абстрактний орнамент, який пронизує простір картини, немов прориваючись з паралельного простору. Часто в роботах художника присутня тема космосу, який таїть в собі безліч таємниць і загадок, і символізує постійний шлях, пошук і оновлення.

Запрошуємо всіх бажаючих глядачів познайомитись з дивовижним виміром художника Дмитра Павленка!

Довідка: Дмитро Павленко народився 13 лютого 1983 р. м. Харкові. Проживав у м. Південний-2. 1990-2000 р. - навчався в Школі №2 в м. Південне. 2001-2002 р. - служив в армії, працював. Було кілька захоплень: музика, брейк-танець і графіті - малюнки на стінах. Через пару років визначився з графіті, цікавився матеріалом інших вуличних художників. У 2005 р. почав займатися творчістю на ватмані і полотні. Кілька років навчався живопису у місцевого художника Анатолія Веремеєнко. З тих пір Дмитро зрозумів, що його стихія це полотно/олія, і змішав живопис і графіті вже на полотні. У 2012 р почав займатися творчістю всерйоз і 7 років поспіль займається тільки цим.

Урочисте відкриття персональної виставки живопису художника Харківської області (Харківського району) Дмитра Павленка «Вимір» відбудеться 11 квітня о 17:00!

Під час роботи персональної виставки живопису художника Харківської області (Харківського району) Дмитра Павленка «Вимір» відбудеться ряд культорологічних заходів:
11 квітня о 17:00 – відкриття персональної виставки живопису художника Харківської області (Харківського району) Дмитра Павленка «Вимір».
12 квітня о 17:00 – лекція «Ще раз про бієнале». Лектор – мистецтвознавець Вікентій Пухарев.
16 квітня о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «По сторінках історії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Частина 4».
17 квітня о 16:00 – перегляд відеозапису концерту симфонічної музики з колекції Чайки Е.Г.
18 квітня о 17:00 – зустріч з психологом з циклу лекцій «Мистецтво жити». Тема: «Що ми знаємо і чого ми не знаємо про чоловіків. Мистецтво спілкування з ними». Частина 8. Лектор - Северіна Л.В.
23 квітня о 17:00 – Цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін – невідомий художник». Лекція 18. Лектор – доктор мистецтвознавства Шило О. В.
24 квітня о 17:00 – творча зустріч з автором персональної виставки живопису «Вимір» Дмитром Павленко.
25 квітня о 17:00 – майстер-клас та майстер-шоу з писанкарства від майстрів Харківської області до свята Великодня.

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи); Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00; Тел. / Факс: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50; e - mail: oblgallerymc@gmail.com;

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...