Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Rotting Christ у Харкові - The Heretics tour

Описание:

15 вересня 2019 року, у Харкові 

Титани світової метал-сцени з 30-ти річною історією Rotting Christ відправляються в тур Україною з новим альбомом The Heretics. Цього разу ще масштабніше, ще гучніше, ще потужніше!

Rotting Christ - гурт, який вже давно закарбував своє місце на алеї слави екстремального металу, проте залишається відданим своїм фанатам та музиці і не слідує комерційним тенденціям. Греки зробили значний внесок у розвиток метал-сцени та стабільно потрапляють у рейтинги найбільш вражаючих лайв-гуртів у блек-металі.

Альбом The Heretics - відкриває зовсім нову главу творчості гурту, це - війна за серця та розуми людей. Брати Толіси віднайшли ідеальний баланс класичного стилю гурту з унікальними рифами та ритмами з однієї сторони, та новими елементами з іншої - такими як григоріанські співи та сатанинські проповіді, підкріплені гіптотичним блек металом другої хвилі, або оперний бек-вокал у треці ”Vetry Zlye” та металевий марш у треці ”Raven” за мотивами містичного вірша Едґара Аллана По.
“Я люблю жити міфами. Міфи створюють мрії, а без мрій ми ніщо, тому я продовжуватиму до кінця. Поки живемо, ми будемо займатись музикою і нести гасло “Non Serviam” ( Лат. “Я не буду служити” ) - Сакіс Толіс.

Фани Rotting Christ підтвердять, що кожен концерт греків – це шоу вищого ґатунку завдяки неймовірній енергетиці та майстерності учасників гурту, очолюваних незмінним лідером Сакісом Толісом.

13 вересня у Львові, 14 вересня у Києві та 15 вересня у Харкові елліни виступлять на підтримку нового альбому The Heretics, з яким гурт наразі розносить вщент концертні майданчики світу. Не пропустіть шоу провідних представників металу, які обрушать на слухачів шквал із нестримних рифів та громоподібних ударних!

Видеоролик:
Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...