Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Ефективні комунікації для соціальних змін. Kharkiv Edition

Описание:

Проект ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні, ЮНІСЕФ в Україні та MMR проводять Shkala. Форум з комунікацій для соціальних та поведінкових змін, який відбудеться 30-31 травня у Києві. З метою обміну досвідом та найкращими практиками з комунікацій команда Форуму проводить регіональні майстер-класи у п’яти містах України: Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Києві.

Наступний захід відбудеться у Харкові 22 березня за підтримки Школи маркетингу та комунікацій «Багаж» і буде присвячений новому виміру комунікацій для соціальних змін.

На майстер-класі ви дізнаєтеся про:

* помилки та можливості у комунікаціях для громадських організацій від Svetlana Dotsenko, координаторки з комунікацій Проекту ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні;

* найкращі світові та українські соціальні творчі кампанії 2018 року від Макс Бурцев, власника і креативного директора рекламної агенції Arriba!, власника школи маркетингу і комунікацій «Багаж». Він також є співзасновником Hotspot School of English, лектором Києво-Могилянської бізнес-школи та членом Клубу арт-директорів України.

ДАТА: 22 березня 2019 року
ЧАС: 10:00 – 13:00 (перед початком заходу гості зможуть познайомитися за кавою)
МІСЦЕ: Школа маркетингу та комунікацій «Багаж»
АДРЕСА: м. Харків, провулок Лопанський, 2/2

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: http://bit.ly/2VNcKvn

За оновленнями щодо Форуму «SHKALA. Вимір комунікацій для соціальних змін» можна стежити у Facebook: https://www.facebook.com/events/1155056834668474/

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...