Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Антон Малиновський. Вячеслав Тешнер | Фото

Описание:

Запрошуємо 6-го березня о 19:00 на відкриття виставки та зустріч із фотографами Антоном Малиновським та Вячеславом Тешнером .

Виставковий простір поєднав три різнопланові художні проекти: "Honeymoon", "Депутати" та "My Little Columbine". Емоційний діапазон обраних серій (від напруги до безтурботної пасторалі) працює на висвітлення проблеми замовчування і громадянської свідомості.

Спокійний, навіть відсторонений погляд у "Депутатах" перетворюється на експресивний вигук у серії "My Little Columbine", яка створена в колаборації з миколаївським фотографом Вячеславом Тешнером. Третя серія світлин — "Honeymoon" — на перший погляд вибивається поміж гостро-соціальними та прямими "Депутатами" та "My Little Columbine" зі своїми безтурботними пейзажами. Насправді за цією ідилічною оболонкою ховається та сама тема соціальної відповідальності, проблема свідомого спів-існування.

Виставковий проект створено за ініціативи та у співпраці із колективом "MYPH" (Mykolayiv Young Photographers), куратором та засновником якого виступив український фотограф, володар Leica Oskar Barnack Award Newcomer 2017 Сергій Мельниченко.

Чекаємо на вас!
Вхід вільний.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...