Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Виставка дитячої творчості зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі»

Описание:

З 8 по 23 лютого 2019 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися виставка дитячої творчості «Кольори фантазії» зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості №1 Харківської міської ради».

На виставці буде представлена багатогранна палітра жанрів, стилів та напрямків мистецтва, серед яких – живопис, графіка, декоративно-прикладне та традиційне народне мистецтво.

Даючи учням базові знання, необхідні для художників і майстрів декоративно-ужиткового мистецтва (вивчення класичного малюнку, живопису, основ скульптури, декоративно-ужиткового та народного мистецтва, кольорознавства, історії мистецтв), викладачі студії застосовують на практиці також нові мистецькі напрямки і тенденції та дають велику свободу для експериментів, що сприяє розвитку фантазії у дітей та розширенню їх творчого потенціалу. Більшість робіт вихованців студії – яскраве індивідуальне відображення світосприйняття дитини з виразним образним рішенням, динамічною композицією, яскравою кольоровою гамою.

Студія образотворчого мистецтва «Колібрі» розпочала свою творчу діяльність під керівництвом Горошко Н. А. у вересні 2001 року на базі ЦДЮТ № 1. Вісімнадцять років твори вихованців студії «Колібрі» вражають шанувальників мистецтва та викликають захоплення у будь-якої аудиторії. У студії із задоволенням займаються діти та підлітки віком від 4 до 19 років. Групи формуються за віковими особливостями, а робота проводиться диференційовано в залежності від рівня підготовки, персональних можливостей, природних обдарувань юних художників. На заняттях досвідчені педагоги розвивають пізнавальну активність вихованців, розширюють творчі здібності учнів, сприяють особистісному розвитку, підвищують якість творчої підготовленості, щоб діти мали змогу активно використовувати творчість у повсякденному житті.

Вихованці студії неодноразово ставали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських виставок, фестивалів та конкурсів. За 2014-2019 роки вихованці студії брали участь більш ніж у 150 групових та персональних виставках і конкурсах.

З радістю запрошуємо на персональну виставку дитячої творчості «Кольори фантазії», відкриття якої відбудеться 8 лютого о 16:00!

Під час роботи виставки відбудеться ряд культурологічних заходів:

12 лютого о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «Студентство як субкультура. Ритуал виклику «шари».

13 лютого о 17:00 – творча зустріч з харківською художницею Любов’ю Душиною, володаркою першого місця в номінації «графіка» конкурсу митців Харківщини «Ненька», який проводився КЗ «ООМЦКМ» у 2018 році.

14 лютого о 16:00 – перегляд відеозапису опери Ж. Оффенбаха «Казки Гофмана» (Метрополітен Опера, 2015 р.) з колекції Е. Г. Чайки

19 лютого о 17:00 – цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін – невідомий художник». Лекція 15. Лектор – доктор мистецтвознавства Шило О.В.

20 лютого о 17:00 – творча зустріч з керівниками зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості №1» –художниками Харківщини: членом Національної спілки художників України та членом Національної спілки народних майстрів України Наталією Горошко та майстром народної творчості Тетяною Оглобліною.

22 лютого о 17:00 – творча зустріч з творчою особистістю та митцем, харків’янкою, Герасименко Лілією Павлівною.


Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи);

Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00

Тел. / Факс: (057) 717-10-40, (057)705-15-50; e-mail: Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра.

Сайт: www.culturа.kh.ua;

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...