Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Love shorts

Описание:

8 березня 2019 року, 19:00, п’ятниця в Fabrika space "Love shorts".

"Дивитися кіно про любов - майже як займатися любов'ю - ніколи не набридне. Бітлівськи твердження" Все, що тобі потрібно, - це любов "перевірене часом і кінематографом.
Вічна тема розбурхує режисерську фантазію, даючи унікальний шанс з блискавичною швидкістю переміщатися від сумного до смішного, веселитися і плакати - практично одночасно. І ніколи не сумувати.
Фестиваль "Love shorts" - 6 красивих романтичних історій з трьох континентів: в стилі джаз і в стилі рок, про першому дорослому почутті, про ревнощі, що йде з любов'ю пліч-о-пліч, музиці, подорожах і швидкоплинністю всього, крім головного почуття.

Програма показу:

-1- "Адель в серпні" (Adele en Aout) 

Франція, 2016 року; 27 хвилин
"Ти така доросла!" - вигукують друзі сім'ї. Запросили 15-річну Адель і її батьків провести канікули за містом. У розпорядженні дівчини - кімната вже відлетіло з рідного гнізда Самуеля. А ще - його щоденник і касети з любовними піснями під гітару. 
Здається, в їх виконавця можна закохатися на відстані. Але тут на вікенд приїжджає і сам Самуель.
Сонячні дні, зелень стрімко тікає літа, тиха річка з дерев'яними містками - все навколо сприяє ліричним мріям, схожим на ті, що оволоділи шекспірівської Джульєт. У молоді з французької глибинки замість балів прийнято влаштовувати вечірки з розкутими танцями і любовних листів сьогодні вже не пишуть, але хіба це щось змінює? Перше кохання не знає тимчасових і державних кордонів, так чому б дівчині початку XXI століття не зустріти свого Ромео.

-2- "Мріючи про Пеггі Лі" (Dreaming of Peggy Lee) 

Великобританія, 2015; 11 хвилин
Олександр і Белінда - не зовсім звичайні лондонські підлітки, яким не дуже комфортно вдома, під наглядом суворої матері. Сьогодні вони вирішують вийти з-під контролю і втекти в чарівний джазовий клуб, де звучать пісні великий Пеггі Лі, і все - один в один, як в Америці 1940-х ...
Любов - поняття всеосяжне. У цьому несподіваному фільмі, вона - синонім музики і свободи.

-3- "Присвята Фабріціо" (El inicio de Fabrizio) 

Аргентина, 2015; 16 хвилин
Фабріціо і його друзі по вуличним ігор живуть в тому солодкому перехідному віці, коли з сусідськими дівчатами ще можна влаштовувати невинні водні битви, від яких всього лише крок до обіймів і поцілунків. Фабріціо щастить у коханні, його подружка не проти продовжити поцілунки більш рішучими діями - ось тільки де? Вихід, здається, знайдено - треба тільки викрасти у старого сусіда машину-руїна і перетворити її в романтичний альков ...

-4- "Розлучитися з Дженні" (Breaking Up with Jenny), 

2016 року; 14 хвилин
За 3 години до весілля Рейчел засинає Гаса телефонними повідомленнями: "Тільки не голися, я не хочу, щоб на фото ти виглядав молодше мене!". Але у Гаса є турботи важливіші: він зі стражданням в очах вдивляється в стікер з невідкладною справою. "Розлучитися з Дженні". Легко сказати! Гас перед дзеркалом репетирує мова, сам себе переконуючи в правильності рішення. Гас шукає вагомі аргументи. Але суперниця нареченої відрізняється гучним примхливим характером і явно не готова віддати Гаса інший ...
Анекдот з міжнародної моралі: не варто перед весіллям з'ясовувати стосунки з колишньою. Ким би вона не була.

-5- "Як пережити розрив" (How to Survive a Breakup) 

США, 12 хвилин
"Жити в запереченні", "Поховати себе в роботі", "Переїхати до друзів", "Влаштувати побачення на одну ніч", "Змиритися з депресією", "Завести знайомство онлайн" - про те, як пережити розрив, написані томи. Ця комедія дотепно ілюструє деякі з безцінних (і непотрібних) рад на прикладі Теи і Ніка.
Кожен рецепт розігрується в двох - чоловічому і жіночому - варіантах. Вибирайте найсмішніший. І не забувайте, що життя завжди підкине ще один, новий і безпрограшний.

-6- "Самотня планета" (Lonely Planet) 

США-Іспанія, 2014; 24 хвилини
Американка Джулія - професійний турист: колесить країнами і містами для складання путівників, за що і отримує від нового барселонського незнайомця Пау прізвисько "Самотня планета". У Нью-Йорку Джулія навряд чи б зважилася розділити таксі з незнайомцем, але в Барселоні ризикнула - і не прогадала: так почався її новий прекрасний роман. Хоча, всі попередні закінчувалися разом з відрядженням - буде в цій європейській історії продовження?
Психологічно вивірена і дуже легка любовна драма проникає в почуття героїв.

В залі вільна посадка!!!
Сеанс: 19:00
квитки: 80,00 грн.

Купить билеты:

Купить билеты

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...