Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Агропорт Схід Харків 2017 / Agroport East Kharkiv 2017

Описание:

Східний Агропорт цього року у Харкові відбудеться в рамках Всесвітнього дня продовольства (WFD), який проходить вже понад 10 років в жовтні у всіх країнах-членах ООН. В рамках виставки та конференції, що проходить цього року під гаслом World Food Day: «Змінимо майбутнє міграційних потоків. Інвестуємо в продовольчу безпеку і розвиток сільського господарства», плануємо обговорювати проблеми переорієнтації вітчизняного сільського господарства на нові ринки, перспективи безпечної логістики, питання трудової міграції та продовольчої безпеки, які пов'язані з адаптацією сільського господарства до змін клімату.

Звертаємо Вашу увагу на те, що Харківська область, на думку багатьох міжнародних та національних експертів, може стати хабом у цьому питанні, що консолідує учасників програми, та об’єднує загалом східну Україну. Тому ми запрошуємо до участі у цьому форумі керівництво Донецької та Луганської областей, що найбільш постраждали від міграційних процесів. 


Також у цьому році на виставці АГРОПОРТ 2017 буде залучена експозиція сільгосптехніки, збудовані 4 додаткових зали у виставковому терміналі С для проведення конференцій і дискусій. Серед ключових тем – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, ягід, овочівництво, садівництво, кооперація та формування ланцюгів доданої вартості. Особлива увага буде приділятися проблемам адаптації до умов зміни клімату: перехід на безпечні та точні технології та підвищення продуктивності в умовах змін, що властиві саме регіонам східної України.

У форумі планують взяти участь вищі посадові особи України, керівники АПК регіонів-партнерів, представники дипломатичного корпусу, керівники органів місцевого самоврядування, а також провідні представники ділових кіл Східної України.

Програма заходів:

5 ЖОВТНЯ / ЧТ/ Аеропорт

9:00-15:50 Бізнес-форум для агровиробників Східної України з оглядом нових можливостей для збуту с/х продукції на зовнішніх та внутрішніх ринках (Реєстрація: http://wfd.agroport.ua/)

10:00-15:00 Інтерактивне свято «Всесвітній день яйця»

18:00-20:00 Ділова вечеря та відзнака кращих агропідприємств Харківщини в рамках AGROPORT Awards Kharkiv 2017 (Вход по запрошенням)

6 ЖОВТНЯ / ПТ/ Аеропорт

9:30-11:30 Науково-практична конференція з адаптації сільського господарства в Східній Україні до змін клімату – як підвищити врожайність в нових кліматичних умовах

12:00-14:30 Круглий стіл: Органічне виробництво — майбутнє вже сьогодні(Реєстрація: http://climate.agroport.ua/)

7 ЖОВТНЯ /СБ/ Демо-поле ХНАУ ім. В.В. Докучаєва

9:00-13:00 День поля:
- демонстраційні покази вітчізняної та закордонної с/х техніки (John Deere, Merlo, STOLL, CASE IH, AMAZONE, KRONE, WEIDEMANN, DEUTZ-FAHR, JYMPA, APV, Укрсільхозмаш та інші.)
- автомобільні текст-драйви позашляховиків для агровиробників
- міський пікнік
- розважальна програма
(Реєстрація: http://pole.agroport.ua/)

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...