Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Підведення підсумків реалізації реформи місцевого самоврядування

Описание:

15 січня 2018 року на базі Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону, планується проведення круглого столу: «Підведення підсумків реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації на Харківщині у 2018 році та планування спільної діяльності на 2019 рік».

Метою заходу є підведення підсумків реалізації реформи місцевого самоврядування на Харківщині у 2018 році, обговорення основних напрямків діяльності на 2019 рік всіх суб’єктів, що займаються підтримкою реалізації реформи місцевого самоврядування на території області, визначення перспектив співпраці та подальшої координації спільної діяльності.

У заході візьмуть участь представники керівництва Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради та голови об’єднаних територіальних громад Харківщини.
Запрошуємо до участі в даному заході представників ЗМІ.

Контактна особа з організаційних питань: радник з питань комунікації Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування Марина Гавриленкова, т. 066 647 01 55

Мероприятие в ФБ: https://www.facebook.com/events/309617279963167/

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...