Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Форум лідерів змін Харківської області

Описание:

14 декабря 2018 года, с 9:30 до 18:30 

«ФОРУМ ЛІДЕРІВ ЗМІН ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» – перший форум для реалізації спільного бачення прогресивного, економічного та безпечного майбутнього Харківщини та ролі кожного учасника та учасниці в ньому.

Організатори збирають на одній платформі великі і малі ініціативи та усіх охочих, щоб разом розглянути успішні проекти, що вдалось реалізувати протягом двох років завдяки успішній взаємодії різних учасників - громадського сектору, влади та бізнесу, що завдяки спільних зусиль, змогли просунутися далі за всіх у впровадженні результат-орієнтованих проектів.

Поговоримо про те, як самі зухвалі мрії можуть стати успішним проектом.

Незначна кількість каталізатора посилює і прискорює хімічну реакцію речовин, які у декілька разів перевищують його за обсягами. У багатьох хімічних реакціях, навіть коли всі компоненти поєднано у правильних пропорціях, за відсутності каталізатора реакція неможлива. Так само і в економіці і розвитку Харківщини — усі перспективні ідеї, методики, ініціативи щодо змін повинні бути «посилені і прискорені».
Що може бути каталізатором?

Про це і та багато іншого ми поговоримо на «ФОРУМІ ЛІДЕРІВ ЗМІН ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ “СОЛІДАРНІСТЬ ТА ВЗАЄМОДІЯ НДО, ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ — ЗАПОРУКА СТАЛОГО РОЗВИТКУ (НА ПРИКЛАДАХ РЕГІОНАЛЬНИХ ІСТОРІЙ УСПІХУ)»

Дата проведення: 14 грудня 2018
Час проведення: 09:30 – 18:00
Початок реєстрації о 09:00

https://www.facebook.com/events/848426148882400/

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...