Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харкiвський Гiтарний Квартет. Вечір з Андрієм Андрушко

Описание:

Ще одна подія в рамках ювілею Харківського Гітарного Квартету - вечір з українським композитором Андрієм Андрушко 9 грудня о 18:30 в галереї сучасного мистецтва «COME IN» art gallery. Ціна квитків: бронювання заздалегідь за тел. 095-886-10-40, 100грн, в день концерту 150грн.

Андрій Андрушко український композитор та гітарист. Гру на гітарі почав вивчати в Анатолія Матвійцова у Дублянській дитячій школі мистецтв ім. С.Турчака. З 1994 року навчається у Львівському державному музичному училищі ім. С.Людкевича по класу гітари у старшого викладача Вікторії Сидоренко, паралельно бере уроки композиції у професора Михайла Лемішка. Протягом навчання в училищі неодноразово брав участь у конкурсах як гітарист-виконавець і як композитор, зокрема у 1999 році став переможцем Всеукраїнського конкурсу “Нові імена України”. Після закінчення училища продовжує вивчати композицію у Львівській державній музичній академії ім. М.Лисенка у класі видатного українського композитора, професора Мирослава Скорика. З цього часу А.Андрушко активно включається у мистецьке життя Львова, а також займається пропагуванням української гітарної музики за кордоном. У 2001 році композитор підписує контракт із американським видавництвом “Editions Orphee” на видання двох своїх творів для гітари solo: “Фантазія в гуцульському стилі” та “Партита №1”, які вийшли у світ, відповідно, у 2002 та 2003 роках. Під час навчання в Академії, стає лауреатом міжнародного конкурсу композиції “Gradus ad Parnassum”.


У доробку композитора є не лише камерні твори для гітари, але і великі твори, такі як Concerto Grosso для гітари з оркестром, Cимфонічна Поема для двох гітар та оркестру. Ім’я композитора є доволі відомим у гітарному світі, серед виконавців музики А. Андрушка гітаристи-віртуози світового рівня – Лео Вітошинський, Ремі Буше, Жерар Абітон, Петро Брюхін, Михайло Вігула, Харківський Гітарний Квартет та багато ін.

#kharkovguitarquartet

9 грудня
18-30
Галерея COME IN (вул. Данилевського, 26)
Бронювання квитків за телефоном: 099-035-24-15

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...