Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Екскурсія виставкою «Портрет родини художника в інтер`єрі»

Описание:

4 грудня о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться екскурсія виставкою живопису, графіки та скульптури сучасних художників за підсумками конкурсу ім. Зінаїди Серебрякової «Портрет родини художника в інтер`єрі» з куратором та авторами виставки.

Не дивлячись на доволі вузьку тему виставки, у конкурсі взяло участь понад 60 художників, причому не тільки з Харкова та Харківської області (Балаклія, с. Лиман на Змієвщині), але й зі Львова, Маріуполя, Сєвєродонецька, Дніпра, Чорноморська, Москви, смт. Ясіня Рахівського району Закарпатської області. Роботи художників різні за технікою і стилістичним прийомам, і відображають різні індивідуальні погляди на цю цікаву тему - портрет родини художника в інтер`єрі.

На екскурсії з куратором та авторами виставки живопису, графіки та скульптури сучасних художників за підсумками конкурсу ім. Зінаїди Серебрякової «Портрет родини художника в інтер`єрі» ви можете дізнатися про концепцію виставки, про художні особливості представлених на виставці творів, про тему родини в творчості сучасних художників, про важливість портретного жанру в образотворчому мистецтві. Також автори розкажуть про власні роботи, представлені на виставці, та їх художні особливості, а глядачі отримають змогу задати питання, які їх цікавлять.

Вхід вільний! Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...