Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Книжки під ялинку: передноворічний ярмарок-розпродаж триває

Описание:

22-23 грудня 2018 року, в холі ХНАТОБу ім. М. Лисенка продовжуєтьсяпередноворічний книжковий ярмарок-розпродаж «Святковий книжковий ярмарок».

У програмі: грандіозний розпродаж дитячих книг (дбаючи про те, щоб книги були доступними для будь-яких верств населення, ми знову організовуємо справжній ярмарок, де можна буде придбати книги за ціноюусього від 5 гривень), безкоштовні творчі майстер-класи для дітей(майстер-клас з виготовлення фігурного мила, святкові прикраси власними руками, креативні закладки, тощо), новорічні фотозони, розважальна програма з веселими конкурсами.

23 грудня запрошуємо приєднатися до освітньо-розважальної програми, яку проводитиме французький культурний центр"AllianceFrançaise"з нагоди року французької мови в Україні.

Відвідувачів «Святкового книжкового ярмарку»чекатиме міні-ярмарок, організований Асоціацією багатодітних сімей«АММА». В його межах відбудеться продаж святкових сувенірів, виготовлених маленькими дітлахами. Всі виручені кошти підуть на придбання швейно-вишивальної машинки, щоб розпочати екологічну програму з пошиття господарських сумок зі старого одягу та вишивкина них різноманітних візерунків.

Девіз нашого передноворічного свята — «Час хороших книжок і добрих справ».

За традицією, під час ярмарку організатори проводять благодійну акцію. Цього року відбудеться благодійний збір книг, спрямованийна створення «інтерактивної полиці» в «Харківській міській дитячій лікарні № 5», що допоможе покращити настрій маленьким пацієнтаміскрасити перебування, прискорити одужання.

Початок: об 11:00

Організатори: видавництво «Віват»

Група-компаній «Фактор»

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...