Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Bad Season Ukrainian Tour / Харків

Описание:

23 листопада 2018 року, з 20:00 - 22:30

Season Of Melancholy та BAD PIT, найкращі представники молодої музичної хвилі України, дадуть великий спільний концерт у Харкові. Два достойних імені київської сцени, що пройшли шлях від андеграунду до великих фестивалів і перемог, спеціально для вас - у великому турі містами України!

"Ми віддали душу музиці вже давно", - так скаже кожен з учасників цих гуртів.
Якщо ти любиш стильну та проникливу музику - твоя дата 23 листопада, а місце - LF Club.
Прийди, виживи, і забери із собою часточку їх душ, або ж - віддай свою!

Вхід: 70 грн.

Season Of Melancholy – гурт з Києва, що грає в стилі romantic metal. Пізнаваний стиль: вишукані та водночас драйвові пісні, захоплююча музика та емоційні тексти англійською. 

В 2014 році команда презентувала свій перший EP, до якого увійшло п’ять треків (їх можна прослухати за посиланням: https://seasonofmelancholy.bandcamp.com/album/promo-2014). 2016-2017 роки стали для Season of Melancholy найбільш продуктивними - гурт сформував свій теперішній склад, а головне – почав енергійно створювати нові пісні, сповнені драйву, емоцій і… меланхолії. Пісні Waves of Time, Seven Butterflies, Cry For Me, Needle Numb та інші композиції, що надзвичайно захоплюють публіку, неодноразово лунали в стінах київських клубів «Бінго», «Барви», «Теплий Ламповий», «MonteRay Live Stage», «Asylum», «K-point» та на концертах по всій Україні. 3 роки поспіль гурт є одним із хедлайнерів фестивалю «Рок Булава». Всього за свою історію Season of Melancholy відіграли більше сотні концертів. 

У 2018 році гурт стає переможцем у півфіналах одразу двох міжнародних музичних конкурсів: W:O:A Metal Battle та Ostring Metal Contest. Попереду – робота над повноформатним альбомом та нові виступи.

https://www.facebook.com/seasonofmelancholy/
https://www.youtube.com/channel/UCqNg34jc3iICH_Tn5HDz6IA
https://seasonofmelancholy.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/season_of_melancholy_official/
https://soundcloud.com/user-69570641

Гурт BAD PIT було створено у 2015 році учасниками кількох київських команд - Спалахнув Шифер (De Shifer), SADA, Sol Inside, Vanilin, Иллария, які є давніми друзями. 2016 - група записує і презентує два сингли The Way і Stay The Night, обидва синглу ротируються по радіо протягом декількох місяців, а live-кліп на Stay The Night бере в ротацію музичний телеканал A-One. Весь рік команда активно дає концерти. 2017 - ознаменується виходом синглу Lovesongs and cigarettes і наступного за ним дебютного ЕР «All Your Rock N Roll Heroes Are Dead». Рік починається з спільного українського туру з DeTach (фіналісти X-Factor Ukraine, а вже влітку бере участь в фестивалях - Рок-Булава 2017, Molfar Rock Fest, Snow Summer Fest, DailyMetal Fest і Forpost Medieval Festival, де виходить на сцену перед культовими білорусами Gods Tower. 2018 - рік стартує з серії клубних концертів Києва, серед яких - спільний виступ з французькими альт-рокерами The Flying Brigs. Восени BAD PIT планують вихід повноформатного альбому та офіційних відео.

https://www.facebook.com/badpitofficial/
https://www.youtube.com/channel/UC-0drWllXKZyOHyPLSv2ObQ
https://www.instagram.com/badpit_official/
https://soundcloud.com/badpitofficial

Цієї осені обидва гурти відправляються в перший тур Україною, який вже включає 8 міст, і цей список ще буде поповнюватись!

Їх музика запалює тисячі сердець! Приходь та переконайся!

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...