Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Вечір аніме Хаяо Міядзакі у Харкові!

Описание:

Цього вечора поринемо у світ неперевершеного японського режисера-мультиплікатора - Хаяо Міядзакі, світ з глибокими думками та цікавими висновками. Зануримося у духовну спадщину неперевершеного "розробника реальності". Його стрічки - справжній культурний скарб людства. Мораль та філософія кожної роботи неперевершеного Міядзакі здатні змінити цей світ на краще і наштовхнути на глибокі роздуми.

Як зазначають поціновувачі творчості Міядзакі, автор включає у свої роботи епізоди, які часто стають зрозумілими лише при повторному перегляді. Тому якщо ви вже бачили фільми Хаяо Міядзакі, наступний перегляд буде ще цікавішим та пізнавальнішим.

КОЛИ: 20 грудня, четвер, 19:00-23:00
ДЕ: кінотеатр «Київ», бульвар Юр'єва, 1, синій зал
ЩО: 2 аніме Хаяо Міядзакі - "Мій сусід Тоторо", "Віднесені привидами"/ Сен та Чіхіро в полоні у духів
ВАРТІСТЬ: 160 грн за 2 сеанси

ПРИДБАТИ КВИТКИ можна онлайн: 

або у касах Internet-Bilet

Кількість квитків обмежена!

19:00 - "Мій сусід Тоторо"

"Мій сусід Тоторо" був створений Міядзакі Хаяо з метою представити втрачену через економічні досягнення природу Японії, а також розкрити дивний дитячий світ страхів та уяви, який можуть бачити лише малюки. Фільм здобув велику популярність у Японії і перетворив його режисера на загальновизнаного національного мультиплікатора Японії. Переїхавши в село, дві маленькі сестри, старша (Сацукі) і молодша (Мей), знайомляться з лісовим духом, якого Мей називає «Тоторо» (спотворене «троль»). Подружившись з дівчатками, Тоторо не лише влаштовує їм повітряну екскурсію по своїх володіннях, але і допомагає побачитися з мамою, яка лежить у лікарні.

Тривалість: 86 хв
Мова: українська

21:00 - "Віднесені привидами" / “Сен і Тіхіро в полоні духів”

Справжній шедевр світу аніме від культового японського режисера Хаяо Міядзакі. В основі сюжету пригоди маленької Тіхіро, дівчинки, на долю якої припадає безліч випробувань, подолати які може далеко не кожен дорослий, не кажучи вже про дитину. Але саме сміливість Тіхіро, її відвага і стійкість допоможуть їй впоратись з викликами долі.
Маленька Тіхіро разом з мамою і татом переїздять в новий будинок. Заблукавши по дорозі, вони опиняються в дивному пустинному місті, де їх чекає прекрасний бенкет. Батьки з жадністю накидаються на їжу і перетворюються на свиней, ставши полоненими злої чаклунки Юбаби, володарки таємничого світу стародавніх богів і могутніх духів. Тепер, опинившись одна серед магічних істот, відважна Тіхіро повинна придумати, як позбавити своїх батьків від чар підступної старої і врятуватися з царства примар.
У 2002 році «Віднесені привидами» отримали «Оскар» у категорії «Найкращий анімаційний повнометражний фільм», випередивши "Льодовиковий період ", «Ліло і Стіч», «Спіріта» та «Планету скарбів»

Тривалість: 125 хв
Мова: українська

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...