Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Відкрита дискусія: Що б ти зробила, якби не боялась?

Описание:

1 жовтня 2018 року, з 16:00 - 18:00

Сьогодні жінкам живеться краще, ніж будь-коли. Проте коли доходить до ухвалення рішень, жіночий голос звучить непропорційно тихо. В Україні жінки посідають 11,7% місць у Верховній Раді.

Немає сумніву: ситуація поліпшиться, коли більше жінок обійматимуть керівні посади і зможуть відкрито говорити про жіночі потреби й виклики. Проте до подолання зовнішніх перешкод на заваді жінкам стають внутрішні перепони.

Жінки самі зупиняють себе. Живуть з тими настановами, які отримали ще з дитинства. Їх не вчать обстоювати свої переконання, виказувати агресію, бути сильнішими за чоловіків. Жінки самі мало очікують від себе. Вони й далі беруть на себе левову частку хатньої роботи і догляду за дітьми, підлаштовуть кар’єрні плани під чоловіків і дітей. Якщо порівняти з колегами-чоловіками, жінки рідше претендують на високі посади та починають власну справу.

Запрошуємо представниць жіночих/феміністичних організацій, неформальних груп, активісток і активістів до дискусії. Під час заходу ми поговоримо про:

➡ внутрішні бар’єри, з якими стикаються жінки – “синдром самозванки”, “хороша дівчинка”, “комплекс відмінниці”, надмірна жертовність, бажання врятувати світ, страх заявити про себе;
➡ силу жіночого кола – як жінки змінюють світ, підтримуючи одна одну;
➡ модель жіночих кіл Lean In як ефективний та дієвий інструмент допомоги жінкам знайти внутрішню віру у власний потенціал, внутрішню мотивацію та внутрішній ресурс його реалізувати.

Участь у дискусії безкоштовна.
Реєстрація обов’язкова за посиланням:
https://goo.gl/JAXwXv

Місце проведення: м. Харків, вул. Гаршина 9, Lifehub Yabloko.

Захід відбувається за підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...