Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Предмети. Гамлет Зінківський | Bob Basset

Описание:

Вийти за межі буденного за допомогою звичних речей пропонують художники Bob Basset і Гамлет Зінківський. Їхня спільна виставка із на перший погляд простою назвою – «Предмети» – відкриється 14 вересня о 19:00 в Центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр»

Два поверхи Центру сучасного мистецтва стануть майданчиком для експонування так званого реді-мейд, тобто звичних для всіх предметів та авторських арт-об’єктів. 

Кураторка проекту – Вікторія Бавикіна.

Художники прагнуть переосмислити усталений і комфортний світ навколо і запрошують до цієї гри-мандрівки інших.
Bob Basset, відомий своїми фантасмагоричними роботами, говорить, що, зрештою, його маски і майбутні дзеркала – теж абсолютно буденні речі, просто для інших світів.

«Предмети» — перша повноцінна спільна виставка Гамлета і Bob Basset у рідному для обох Харкові, але вже не перша їхня колаборація. У лютому цього року митці брали участь у міжнародному проекті в Лімі (Перу), за запрошенням місцевого художника Конрада Флореса; а в 2016 р. презентували свою спільну відеороботу в Secret Room у Парижі на фестивалі ADDICTION A L’OEUVRE.

Митці зізнаються, що проект «Предмети» є для них важливим, у першу чергу тому, що відбувається в рідному місті. Для реалізації «Предметів» у ЄрміловЦентрі Гамлет Зінківський отримав грант Президента України, котрий щорічно надається молодим митцям з різних галузей культури.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...