Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Outpost office - Лекция Харьковская Школа Архитектуры

Описание:

Outpost office - це американське архітектурне бюро, створене Ешлі Бігем (Ashley Bigham) і Еріком Херманом (Erik Herrmann).

Ешлі була студенткою Уолтера Б. Сандерса 2015-2016 рр. у Коледжі архітектури та містобудування Таубмана.

До вступу до коледжу вона проводила дослідження в рамках програми Фулбрайт у Львові, а також викладала у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи. В цьому дослідженні розглядалися замки та фортеці Західної України як фактори глобалізації в оборонній архітектурі. Будучи архітектуркою, Ешлі працювала в MOS Architects і Gray Organschi Architecture в Нью-Хейвені. Її роботи з'являлися в архітектурних виданнях, включаючи Magazine Mark і CLOG.

Ерік Херрманн був студентом Уолтера Б. Сандерса в 1966-2017 рр. у Коледжі архітектури та містобудування Таубмана.

Раніше Ерік був запрошеним науковим співробітником Інституту обчислювальної розробки (ICD) в університеті Штутгарта. В якості архітектора Ерік працював у Gray Organschi Architecture в Нью-Хейвені, штат Коннектикут і Trahan Architects в Луїзіані.

Його роботи були виставлені, серед інших місць, в Гарвардській вищій школі дизайну, Йельській школі архітектури та музеї A + D в Лос-Анджелесі.

Лекція Ешлі та Еріка буде присвячена роботі бюро Outpost office. Щоб послухати про заснування свого бюро та досвід проектування об`єктів різної складності приходьте до Харківської школи архітектури 26 травня о 18:00.

Мова лекції – англійська.
Конторська, 5.
Вхід вільний.
ЧАС: 26 Травня 18:00–20:30
Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...