Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Фестиваль подорожей у Харкові»

«Фестиваль подорожей у Харкові»

«Watra» – це масштабний фестиваль, присвячений мандрівництву, туризму та скаутингу в Україні!

«Watra» – це чудова нагода дізнатись більше про мандрівництво, долучитись до туристичних організацій або знайти однодумців та нових друзів для планування своїх подорожей!

На фестивалі Ти матимеш можливість виграти спорядження, абсолютно безкоштовно пройти маршрут на скалодромі, постріляти з духової трубки, покататись на велосипеді, опанувати практичні навики мандрівництва, поїсти смачної польової каші, погрітись біля справжньої ватри та просто чудово провести час!

"Нас часто тягне кинути все, відправитися в подорож в далекі краї в пошуках пригод і нового досвіду. Але якщо єдиним, що вас стримувало від такого кроку, була непоінформованість в питанні пошуку пригод, то фестиваль «Watra» зможе розвіяти всі міфи і дати цінні поради.

#Компанійський_енот гарантує, що на заході ви зможете дізнатися секрети бувалих мандрівників, знайти собі компанію на найближчий вікенд або стати членом однієї з туристичних організацій.

А ще організатори пропонують вам взяти участь в конкурсі, головним призом якого стане спорядження для подорожей. Серед усіх розваг ви зможете постріляти з духової трубки, пройти маршрут на скеледромі і поїсти польову кашу біля величезного вогнища "- кажуть організатори.

Дата проведення: 17 червня 2017
Місце проведення: вул. Плеханівська, 134, Харків, Україна

13:26
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...