Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Медіа-вікенд з MEDWEDом - дізнайся більше про SMM

Медіа-вікенд з MEDWEDом - дізнайся більше про SMM

Це вже третя медіа-школа, що збере майбутніх медіа-гуру з усієї України!

Тематика вже визначена — цього разу поринемо до світу SMM, детально поговоримо про соціальні медіа, з якими стикаємось майже кожного дня. Реєструйся на медіа-школу, бо MEDWED вже готовий до зустрічі з насиченою програмою. Актуальні відомості, корисні лайфхаки, цікаві кейси з житття SMM-спеціалістів. Чудова нагода познайомитись з однодумцями, додати до своїх контактів нових партнерів та сповнити вихідні яскравими барвами!
Кількість місць обмежена — лише 40 найвмотивованіших поринуть у медіа-навчання разом з MEDWEDом. Вік, досвід, рід занять — все це не має значення, адже головне — мати бажання!

Ловіть свій шанс — реєструйтесь!

MEDWED чекає саме на тебе!

ЩО: медіа-школа "MEDWED 3.0"
ДЕ: м.Харків
КОЛИ: 12-13 листопада 2016 року
РЕЄСТРАЦІЯ: https://goo.gl/pnbeQc

Участь безкоштовна

Група події у ВК: https://vk.com/medwed_frixa
Група події у ФБ: https://www.facebook.com/events/1408397682523641/

Контакти:
Координатор проекту:  Валерія Корнус +38 093 00 99 420 valerykornus@gmail.com

Організатором є Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) — це потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

15:06
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...