Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Перший день весни у теплій кінокомпанії!

Перший день весни у теплій кінокомпанії!

На глядачів чекає не тільки фільм, а і кава-брейк з цікавим обговоренням.

Про фільм:

Фільм О. Довженка «Земля» є одним з найвідомішіх Радянська фільмів. Цей гімн праці на землі, хліборобству та людіні, яка працює на землі, є Частинами космічного ритму буття. Довженка дерло у світовому кіно вирази світогляд, якісно відмінний від досі зображуваного. Це світогляд нації хліборобської, в якої спокійна Гідність зумовлена ​​ее способом життя. Середовище і люди — єдине и нероздільне, а їхній способ життя є споконвічнім, світогляд непохитно. Символіка Довженка булу тісно пов’язана зі світоглядом українського народу, з образністю народної поезії. Саме в Авторитети відмінність фільмів Довженка від фільмів российских авангардістів (формалістів) 20-х років.

За Опитування кінокрітіків з багатьох стран на Всесвітній Брюссельській віставці 1958 року фільм "Земля" Олександра Довженка увійшов до двадцяти кращих фільмів усіх часів и народів. "Земля" стала довершення вираженість світогляду, для которого Найвищого цінністю и Сенс життя є хліборобство.

У образно-поетічній форме вісловлюються вічні філософські проблеми життя людини. Майстер кіно на скроню мистецькому Рівні втілів закономірність народження и смерти, Які НЕ залежався ні від подій, ні від Волі людини. Це світогляд цілої української хліборобської нації, спокійна Гідність якої зумовлена ​​ее способом життя та набуває загальнолюдського значення.

P.S. Завжди раді співпраці та відкриті для нових ідей.

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) — потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.
ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

Посилання:
Група події у вк: http://vk.com/kino_ukr_fri
Група Харківської "ФРІ": http://vk.com/fri_kharkiv
Сайт ВМГО "ФРІ": http://fri.com.ua/

Контакти:
Проказа Дар’я — координатор проекту
050 025 78 61
096 174 22 08
prokaza.dasha@gmail.com

19:33
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...