Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Сергей Жадан - «Динамо Харьков» 15 декабря 2011

Сергей Жадан - «Динамо Харьков» 15 декабря 2011

Сергій Жадан

ДИНАМО ХАРКІВ
(вірші, проза, черевомовлення)

Про акцію.

«Динамо Харків» — творчий вечір Сергія Жадана, під час якого автор обіцяє нарешті презентувати книги вибраних віршів та прози «Прощання слов’янки» й «Біг Мак та інші історії», а також – що головне – прочитати цілком нові речі з майбутньої поетичної книги.

Сергей Жадан

Про автора.

Сергій Жадан (народився 1974 р.) — поет, прозаїк, есеїст, перекладач, організатор літературних фестивалів, рок-концертів, театралізованих перформансів та акцій громадської непокори.

Про книги.

«Прощання слов’янки» є повним зібранням усіх поетичних збірок Сергія Жадана, які виходили (чи не виходили) друком у різних видавництвах, починаючи від збірки «Цитатник» (1995) і закінчуючи циклом «Лесбійки» (2009). Книга містить майже всі віршовані твори Сергія Жадана і є доволі вичерпною хронікою поетичних пошуків, знахідок та втрат автора.

«Біг Мак та інші історії» є книгою вибраних оповідань Сергія Жадана, написаних протягом останніх десяти років. Збірка містить як тексти першої прозової книги автора «Біг Мак» (2002—2003), так і пізніші твори, датовані другою половиною 2000-х. Оповідання в книзі подані у хронологічному порядку, що дає можливість допитливому читачеві прослідкувати час та географію написання кожного з них. Окремі тексти у книжковому варіанті друкуються вперше.

15 грудня, 19.00
Будинок Актора (Харків, вул. Красіна,3)

Квитки в продажу в Будинку Актора з 23 листопада.

Організатор — концертна агенція "Імпульс".

13:44
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...