Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Скоро у Харкові великий сольний концерт Ніни Матвієнко «Квітка душа»

Скоро у Харкові великий сольний концерт Ніни Матвієнко «Квітка душа»

Ніна Матвієнко запропонує велику сольну програму, яка складатиметься з народних пісень та з авторських композицій сучасних авторів. Родзинкою концерту можна стане  акапельне виконання її найвідоміших пісень.

Микола Жулинський, директор Інституту літератури, пише:  «Ніна Матвієнко свій природній дар особливо чутливого сприйняття образного слова в пісні зуміла так емоційно чисто, з якоюсь молитовною «одержимістю» подати людям, що її пісні, саме її, в натхненному переживанні випорхнуті з її душі, наче проросли в ній, стали «Ніниними», сприймаються лише в її виконанні і багатьма не уявляються «живими», якщо не виспівані її голосом, її душею.».

Квітка душа

Ця цитата невипадкова, адже харківське видавництво «Віват» нещодавно випустило збірку українських пісень «Ой, ти, соловейко», де упорядником виступила Ніна Митрофанівна.  Саме цю книгу відкриває передмова Миколи Жулинського, де автор зізнається у своїй щирій любові до великої співачки.
Майстерності Ніни Матвієнко аплодували в Мексиці, США, Канаді, Чехії, Польщі, Угорщині, Фінляндії, Кореї, Франції… Голосом Ніни Матвієнко співає й плаче Україна, але, окрім яскравого співочого таланту, вона має талант драматичної актриси. Її вміння перевтілюватись вражає. Невипадково режисери із задоволенням запрошують її до зйомок художніх і хронікально-документальних фільмів.

Квітка душа

Тож, на нас, безсумнівно, чекає справжнє шоу, яке стане великою культурною подією міста.

Квитки можна купити тут: 

 

або у касах театру Шевченка.
Вартість від 50 до 500 грн
Замовити квитки можна телефоном — (057) 705-13-66

Докладніше про книгу тут: http://vivat-book.com.ua/product/oy-ti-soloveyko-ukransk-narodn-psn/

18:29
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...