Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Artist talk: Ґеббі Хелміцка (UK) у рамках Selector PRO

Описание:

Коли: 6 грудня, 19:00

Де: Art Area ДК, вул. Чернишевська, 13
Вхід: вільний за попередньою реєстрацією https://www.surveymonkey.co.uk/r/gabby-chelmicka-talk
Мова: англійська з синхронним перекладом на українську

Запрошуємо на зустріч із Ґеббі Хелміцкою, екс-менеджеркою Роббі Вільямса, зараз — керівницею навчального модуля «Менеджмент артистів» у BIMM. Її виступ буде присвячений питанням менеджменту креативних людей та ментального здоров’я у музичній індустрії. Подія відбувається у рамках професійної програми для представників музичного бізнесу Selector PRO, організованої Британською Радою в Україні.

У всіх охочих буде можливість дізнатися про особливості роботи із зірками світового рівня на прикладі досвіду Ґеббі, особисто поставити питання гості та обговорити методи побудови довгої та успішної кар’єри менеджера музичного артиста.

Модератор зустрічі — Валерія Чачибая, співзасновниця Радіо Аристократи, ведуча та продюсерка української версії радіошоу про нову британську музику The Selector. http://www.britishcouncil.org.ua/programmes/arts/music/selector

Ґеббі Хелміцка працює в музичному бізнесі понад 20 років. Починала зі співпраці з Браяном Феррі, після чого перейшла на музичне телебачення. Там, зокрема, керувала частиною прямої трансляції премії 1996 Brit Awards, яка запам’яталася скандальним моментом, коли під час виступу Майкла Джексона на сцену увірвався музикант Джарвіс Кокер.

У 1996 році Ґеббі стала персональним менеджером Роббі Вільямса. Впродовж майже десяти років була ключовим членом його менеджерської команди в ie:music і брала безпосередню участь в організації ранніх турів Роббі, включаючи його виступ у Slane Castle в 1999 році та концерт у Небворті 2003 року, які стали віхами в творчості співака. Ґеббі також відіграла ключову роль у маркетингу та релізі DVD-версії концерту Роббі в Небворті. Після цього художник Дем’єн Герст запросив Ґеббі започаткувати його звукозаписувальний лейбл Is Good та керувати його роботою. Лейбл був створений для випуску альбомів давніх друзів Герста — групи The Hours.

Після повернення до свого рідного Брістоля Ґеббі працює в якості незалежного арт-координатора та event-продюсера.

Selector PRO — це серія професійних подій для представників музичної індустрії від Британської Ради. Мета проекту — посилення зв’язків між британськими та українськими музичними секторами, створення освітніх можливостей для місцевих менеджерів, продюсерів та організаторів музичних подій та підтримка нових талантів. Детальніше: http://www.britishcouncil.org.ua/programmes/arts/music/selector-pro-2018

BIMM — це вісім незалежних коледжів у Брайтоні, Бристолі, Дубліні, Манчестері, Бірмінгемі, Лондоні, Берліні та Гамбурзі, в яких навчається понад 6000 студентів. Всі вони спеціалізуються в очній формі вищої освіти в безлічі галузей музики, серед яких гра на музичних інструментах, написання пісень, вокал, продюсерство, менеджмент подій, музична журналістика, організація живих концертів і турів, підготовка викладачів музики тощо.

Інформаційні партнери — онлайн-видання про музику Comma, Радіо Аристократи.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...